De herberg, schrijfretraiteboek

De herberg, schrijfretraiteboek - Christine de Vries | Tiliboo-afrobeat.com

...erg, schrijfretraiteboek (Paperback). Met dit retraiteboek geef jij jezelf veertig dagen lang de tijd en de ruimte om schrijvend jouw blik naar ... De herberg, schrijfretraiteboek | Christine de Vries ... ... ... Christine de Vries Bericht auteur 11 maart 2019 om 12:10. Van M. Dag Christine, Vanmorgen lag De herberg in mijn postvak. Bedankt voor de snelle levering. En wat is het een prachtig boek geworden! Ik kan me voorstellen dat je er heel trots op bent, en met alle recht. Goed verzorgd en uitnodigend om mee te werken. Bestel De herberg, schrijfretraiteboek van Christine de Vries. Gratis verzending vanaf €19,9 ... De herberg - Shodo ... . Goed verzorgd en uitnodigend om mee te werken. Bestel De herberg, schrijfretraiteboek van Christine de Vries. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Met dit retraiteboek geef jij jezelf veertig dagen lang de tijd en de ruimte om schrijvend jouw blik naar binnen te richten en stil te staan bij wat er nu in j...

INFORMATIE

AUTEUR
Christine de Vries
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De herberg, schrijfretraiteboek.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit retraiteboek geef jij jezelf veertig dagen lang de tijd en de ruimte om schrijvend jouw blik naar binnen te richten en stil te staan bij wat er nu in jou om aandacht vraagt. Het beroemde gedicht "De herberg' van Rumi is hierbij onze inspiratiebron. In dit retraiteboek schrijf je op speelse en bezinnende wijze over jouw rol als herbergier en over de gasten die op de deur van jouw herberg kloppen. Sommige gasten kun je direct met vreugde in je hart verwelkomen en een ruime plaats in jouw herberg aanbieden. Maar er zijn ook gasten die je liever niet ontmoet, laat staan verwelkomt. De vorm waarin de gasten verschijnen is voor iedere herbergier uniek. Het kan in de gedaante van een persoon, herinnering, gevoel of gebeurtenis, beeld of gedachte zijn. Het vraagt bereidheid en kost moeite om alles en iedereen een plek aan te bieden en niets en niemand buiten te sluiten. Wanneer we dat ondanks alles toch doen, zullen we ervaren hoe bevrijdend het is om zonder oordeel iedere gast die bij ons aanklopt te verwelkomen.

Wil je het boek lezen?De herberg, schrijfretraiteboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christine de Vries. Lezen De herberg, schrijfretraiteboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN