De bijbel voor jongeren

De bijbel voor jongeren - Selina Hastings | Tiliboo-afrobeat.com

...bel voor jongeren (Hardcover). Dit rijk geïllustreerde boek bevat alle belangrijke bijbelverhalen ... Kennismaken met de Bijbel - EO.nl/Bijbel ... .De poëzie van de oorspronkelijke tekst is... De Jongerenbijbel. De Jongerenbijbel is de Nieuwe Bijbelvertaling die jongeren helpt om de Bijbel (nog) beter te begrijpen. Dat komt doordat de Jongerenbijbel is aangevuld met extra's die ervoor zorgen dat jongeren de Bijbel kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Aan de slag. Zo zijn er inleidingen geplaatst en is er per bijbelboek een themapagina toegevoegd ... Bijbelstudie materiaal voor tieners / jongeren (gratis ... ... . Aan de slag. Zo zijn er inleidingen geplaatst en is er per bijbelboek een themapagina toegevoegd. Voor jongeren en volwassenen die de bijbel niet kennen, biedt deze uitgave een vlot lezende, uitgebreide kennismaking met de bijbel en zijn achtergronden. Foto's en illustraties geven het idee van een encyclopedie en maken daarmee deze uitgave extra aantrekkelijk. Vertelde verhalen. Door Guido de Bruin. De nieuwe Jongerenbijbel wil jongeren helpen '...

INFORMATIE

AUTEUR
Selina Hastings
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De bijbel voor jongeren.pdf

OMSCHRIJVING

Dit rijk geïllustreerde boek bevat alle belangrijke bijbelverhalen.De poëzie van de oorspronkelijke tekst is bewaard gebleven. Een redactieraad van theologen, archeologen en onderwijskundigen heeft deze vertaling van Harriët Laurey bewerkt. Een prachtig boek voor ouders en kinderen.

Wil je het boek lezen?De bijbel voor jongeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Selina Hastings. Lezen De bijbel voor jongeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN