Alle verhalen van Kikker en Pad

Alle verhalen van Kikker en Pad - Arnold Lobel | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Alle Verhalen Van Kikker En Pad. Dit boek is de absolute favoriet van mijn zoon (3) en dochter (2) ... Alle verhalen van Kikker en Pad | Nazareth ... . Maar ook oma en mama kunnen er niet genoeg van krijgen. Mooie verhalen, pakkende tekst, fijne voorlees-zinnen, leuke tekeningen en volop humor ('zaadjes, ga groeien' schreeuwde pad. Alle verhalen van Kikker en Pad Arnold Lobel . Klassieke verhalenbundel over de avonturen van Kikker en Pad in de verschillende seizoenen. Omschrijving | Specificaties 'Pad, Pad,' riep Kikker, 'wakker worden. Het is lente!' 'Buh,' zei een stem ... Alle verhalen van Kikker & Pad: recensie • Juf Maike ... . Omschrijving | Specificaties 'Pad, Pad,' riep Kikker, 'wakker worden. Het is lente!' 'Buh,' zei een stem ergens in het huis. Lestip 'Alle verhalen van Kikker en Pad' Over het boek Ook al staat Kikker altijd te trappelen om iets te ondernemen en doet Pad het liever wat rustiger aan, toch zijn ze de beste vrienden. In dit boek zi...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnold Lobel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Alle verhalen van Kikker en Pad.pdf

OMSCHRIJVING

Klassieke verhalenbundel over de avonturen van Kikker en Pad in de verschillende seizoenen.'Pad, Pad,' riep Kikker, 'wakker worden. Het is lente!' 'Buh,' zei een stem ergens in het huis. 'Pad, Pad!' riep Kikker weer. 'De zon schijnt! De sneeuw is aan het smelten. Wakker worden!' 'Ik ben er niet,' zei de stem.Ook al staat Kikker altijd te trappelen om iets te ondernemen en doet Pad het liever wat rustiger aan, toch zijn ze de beste vrienden die je je kunt voorstellen. In dit boek zijn al hun avonturen verzameld en ingedeeld naar de vier seizoenen.In de lente leest Pad zijn pas gezaaide zaadjes voor, omdat hij denkt dat ze misschien bang zijn in het donker. In de zomer proberen ze hun ijsjes op te eten voor alles gesmolten is. In de herfst harken ze als verrassing de bladeren in elkaars tuin bij elkaar, zonder dat ze dat ooit van elkaar te weten komen. En in de winter zitten ze gezellig te griezelen bij de open haard. Maar... dan moet Pad natuurlijk wel eerst opstaan uit zijn winterslaap!Arnold Lobel kreeg twee Zilveren Griffels, een Zilveren Penseel en acht keer een Vlag en Wimpel.

Wil je het boek lezen?Alle verhalen van Kikker en Pad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnold Lobel. Lezen Alle verhalen van Kikker en Pad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN