Van Dale Grammatica Italiaans

Van Dale Grammatica Italiaans - Maria Rita Sorce | Tiliboo-afrobeat.com

... met de grammaticaregels? Met de Van Dale Oefenboeken grammatica krijg je ze in no time onder de knie ... Van Dale Grammatica Italiaans - Maria Rita Sorce ... ... . Deze oefenboeken sluiten perfect aan bij de Van Dale Grammatica's, die verkrijgbaar zijn in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds (voor Zweeds is geen oefenboek). De Van Dale Grammatica Italiaans geeft je een compleet overzicht van de Italiaanse grammatica. De onderwerpen worden behandeld op verschillende taalniveaus, zodat je de grammatica kunt bestuderen op het niveau dat bij je past. Door de presentatie in duidelijke tabellen is deze grammatica overzichtelijk en handig. De Van Dale ... bol.com | Van Dale Grammatica Italiaans | 9789460773099 ... ... . Door de presentatie in duidelijke tabellen is deze grammatica overzichtelijk en handig. De Van Dale Grammatica Italiaans geeft je een compleet overzicht van de Italiaanse grammatica. De onderwerpen worden behandeld op verschillende taalniveaus, zodat je de grammatica kunt bestuderen op het niveau dat bij je past. Door de prese...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Rita Sorce
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Grammatica Italiaans.pdf

OMSCHRIJVING

Een glashelder overzicht van de Italiaanse grammatica op elk niveau.Een glashelder overzicht van de Italiaanse grammatica op elk niveauDe Van Dale Grammatica Italiaans geeft je een compleet overzicht van de Italiaanse grammatica. De onderwerpen worden behandeld op verschillende taalniveaus, zodat je de grammatica kunt bestuderen op het niveau dat bij je past. Door de presentatie in duidelijke tabellen is deze grammatica overzichtelijk en handig. Zelfs de moeilijkste onderwerpen worden begrijpelijk!Grip op grammatica- Presentatie in duidelijke tabellen- Indeling in niveaus op basis van het Europees Referentiekader (ERK)- Duidelijke opbouw van het basisniveau A1 tot niveau C1- Elk niveau een eigen kleur voor optimale herkenning- Heldere voorbeeldzinnen die passen bij het ERK-niveauDe Van Dale Grammatica's zijn geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert, waaronder scholieren in het middelbaar onderwijs, studenten aan hogescholen of universiteiten en taalcursisten. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.Ook verkrijgbaar:- de Van Dale Werkwoordgrammatica's, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.- de Van Dale Oefenboeken grammatica, om zo veel te oefenen als nodig is om de grammatica foutloos te leren gebruiken. Verkrijgbaar in de talen Frans, Spaans en Italiaans. De talen Engels, Frans en Duits verschijnen in oktober 2019.

Wil je het boek lezen?Van Dale Grammatica Italiaans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Rita Sorce. Lezen Van Dale Grammatica Italiaans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN