Kinderpsychologie in praktijk: ADHD bij kinderen

Kinderpsychologie in praktijk: ADHD bij kinderen - Anneke Eenhoorn | Tiliboo-afrobeat.com

...psychologie in praktijk: ADHD bij kinderen (Paperback) ... KinderADHDcentrum ... . Alles over de ontwikkeling van het brein en ADHD Dit boek geeft hulpverleners,... Op zoek naar artikelen van Kinderpsychologie in de praktijk? Artikelen van Kinderpsychologie in de praktijk koop je eenvoudig online bij bol.com Kinderpsychologie in praktijk 3 - ADHD bij kinderen. Alles over de ontwikkeling van het brein en ADHD Dit boek geeft hulpverleners, leerkrachten en... Alles over de ontwikkeling van het brein en ADHD D ... Kinderpsychologie in praktijk - ADHD bij kinderen ... ... Alles over de ontwikkeling van het brein en ADHD Dit boek geeft hulpverleners, leerkrachten en ouders een actueel inzicht in alles wat met ADHD en ADD bij kinderen en pubers te maken heeft. Het beschrijft wat AD(H)D precies is en hoe het ontstaat, hoe het Kinderpsychologie in praktijk: Tics bij kinder...

INFORMATIE

AUTEUR
Anneke Eenhoorn
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Kinderpsychologie in praktijk: ADHD bij kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Alles over de ontwikkeling van het brein en ADHD Dit boek geeft hulpverleners, leerkrachten en ouders een actueel inzicht in alles wat met ADHD en ADD bij kinderen en pubers te maken heeft. Het beschrijft wat AD(H)D precies is en hoe het ontstaat, hoe het brein en puberbrein zich ontwikkelen en welke rol executieve functies spelen. Ook biedt het de meest recente informatie over aanpak en bewezen effectieve behandelmethoden. Van allerlei psychiatrische problemen is ADHD een van de meest voorkomende stoornissen. De meeste problemen rond ADHD zijn gelukkig goed te behandelen, als je maar weet hoe. De auteur gaat hier uitgebreid op in met veel praktijkvoorbeelden en tips. Het boek is gebaseerd op de recentste wetenschappelijke kennis van AD(H)D en is daarmee een waardevolle bron van informatie voor psychologen, orthopedagogen en andere hulpverleners die met AD(H)D bij kinderen te maken hebben. Dankzij de heldere uitleg is dit boek ook zeer toegankelijk voor leerkrachten en geïnteresseerde ouders. Voor wie nog meer wil weten, biedt ADHD bij kinderen verdiepende literatuur, relevante adressen en websites. Voor voorbeeldpagina's uit dit boek klik hier.

Wil je het boek lezen?Kinderpsychologie in praktijk: ADHD bij kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anneke Eenhoorn. Lezen Kinderpsychologie in praktijk: ADHD bij kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN