Jeugdvoetbaltraining

Jeugdvoetbaltraining - Michel Punga | Tiliboo-afrobeat.com

...Voetbal liefhebber, Welkom op de webiste voetbaloefenstof ... Jeugdvoetbaltraining - Acco ... .com. De website voor gratis oefenvormen, speelwijze uitleg en handige tools. Ik heb deze site opgezet om mijn oefenstof te delen met andere trainers, beginnend of gevorderd. Op deze site is oefenstof te vinden dat onderverdeeld is in diverse categoriën. Jeugdvoetbaltraining.nl is een leerprogramma voor jeugdvoetbaltrainers die op vrijwillige basis bij voetbalverenigingen aan de slag zijn, maar ook voor jeugdvoetbalcoördinatoren. Gratis voetbaltrainingen en oefenstof. Op voetbaltraini ... Voetbaloefenstof.com ... . Gratis voetbaltrainingen en oefenstof. Op voetbaltrainingonline.nl vind je een uitgebreid overzicht van gratis voetbaltrainingen en oefenstof. Momenteel zijn wij hard aan het werk om deze website te vullen met interessante gratis voetbaltrainingen die handig ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Punga
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Jeugdvoetbaltraining.pdf

OMSCHRIJVING

Jeugdvoetbaltraining is het logische vervolg van Michel Punga’s bestseller Trainen van jonge voetballers (Acco, 2001). De doelstelling van deze trainingsmethode is kinderen en jongeren beter te leren voetballen en hen met plezier, technisch doordacht en bewust te laten spelen in teamverband. De jeugdtrainer moet, anders dan bij volwassenen, niet de bal of het spel, maar de speler centraal stellen. Daarom is het belangrijk dat de trainingen de spelbedoeling zo goed mogelijk benaderen. Daarnaast is het de taak van de jeugdtrainer voortdurend de mogelijkheden en de grenzen van de speler op te zoeken en te verleggen. De trainingen kaderen in een jaarplan, opgesplitst in drie grote delen: de voorbereiding op de competitie (juni tot augustus), de wedstrijdperiode (september tot december) en de onderhoudsperiode (januari tot mei). Voor elk onderdeel zijn specifieke trainingen uitgewerkt. Elke voorgestelde trainingssessie is overzichtelijk geïllustreerd, toegelicht en praktisch uitgewerkt zodat de jeugdtrainer onmiddellijk aan de slag kan.Over de auteur:Michel Punga was eerst profvoetballer, later oefenmeester en uiteindelijk hoofdtrainer van Patro Eisden. Tevens was hij actief als prospector en trainer voor de Belgische Voetbalbond, leeftijdsgroep -13. In 1994 werd hij jeugdtrainer bij R.S.C. Anderlecht. Tegenwoordig is hij actief als sportadviseur voor de regio Lummen en als docent bij het OCFT (Opleidingscentrum Functionele Techniek) in Beringen.

Wil je het boek lezen?Jeugdvoetbaltraining in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Punga. Lezen Jeugdvoetbaltraining Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN