Het bijenboek

Het bijenboek - Piotr Socha | Tiliboo-afrobeat.com

...enboek (Hardcover). In de succesvolle reeks van grote, geïllustreerde non-fictieboeken Een allesomvattend boek over de bij: Hoelang vliegen er al ... Boek: Het complete bijenboek | IKBENIRISNIET ... ... Het is allemaal te lezen in 'Het grote bijenboek' en te zien op de duidelijke, ge-detailleerde illustraties. En als de lezers alles over bijen, bijenkorven en imkers weten, hoeven ze nog maar een ding te doen: zelf proeven hoe lekker honing kan zijn! Met veel uitklapbare flappen. Toon meer Toon minder. Het complete bijenboek is een aantrekkelijk vormgegeven handboek en geeft praktische informatie, van alle bijensoorten to ... Het bijenboek - Imkershop ... . Toon meer Toon minder. Het complete bijenboek is een aantrekkelijk vormgegeven handboek en geeft praktische informatie, van alle bijensoorten tot en met bijenproducten, voor iedereen die meer wil weten over bijen. Voor mensen die een bijdrage willen leveren aan een goede leefomgeving voor bijen tot en met imkers (in spé). Bijenboek (Hardcover). Het gonst van de bijen!Wat doen ze de hele dag?Waarom zijn bijen belangrijk?Ontdek waarom bijen onze hulp nodig hebben en...

INFORMATIE

AUTEUR
Piotr Socha
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het bijenboek.pdf

OMSCHRIJVING

In de succesvolle reeks van grote, geïllustreerde non-fictieboeken Een allesomvattend boek over de bij: Hoelang vliegen er al bijen rond op aarde? Welke soorten bijen bestaan er en wat is hun functie? Hoe ziet een bijenkorf er vanbinnen uit? Hoe communiceren bijen? Welke rol speelden bijen in de geschiedenis? Wat doet een imker? Hoe wordt honing gemaakt?

Wil je het boek lezen?Het bijenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piotr Socha. Lezen Het bijenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN