De grote atlas van de dinosaurussen

De grote atlas van de dinosaurussen - Emily Hawkins | Tiliboo-afrobeat.com

... is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. * Eerder verschenen van auteur Emily Hawkins al verschillende ander atlassen ... De grote atlas van de dinosaurussen - bibliotheek.nl ... . Dus mocht je na het lezen van deze atlas nog meer dingen willen weten, kun je je hart ophalen. Zo zijn er onder andere nog "de atlas der klein dingen", "de grote dierenatlas" en "de atlas van wereldwonderen". De grote atlas van de dinosaurussen. Stap in de prehistorische wereld voor een avontuur met de meest bijzondere dinosaurussen en reptielen uit de geschiedenis. Ga terug in de tijd naar de periode waarin de dinosaurus de aarde bewoonde. Dit boek is een kleurrijk speurtocht na ... bol.com | De grote atlas van de dinosaurussen, Emily ... ... . Ga terug in de tijd naar de periode waarin de dinosaurus de aarde bewoonde. Dit boek is een kleurrijk speurtocht naar een verloren tijdperk. De grote atlas van de dinosaurussen staat net als andere grote atlassen in de ze serie garant voor uren lees en kijk pl...

INFORMATIE

AUTEUR
Emily Hawkins
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De grote atlas van de dinosaurussen.pdf

OMSCHRIJVING

Stap in de prehistorische wereld voor een avontuur met de meest bijzonderedinosaurussen en reptielen uit de geschiedenis. Ga terug in de tijd naar de periode waarin de dinosaurus de aarde bewoonde. Dit boek is een kleurrijk speurtocht naar een verloren tijdperk. Reis de hele wereld over op een prehistorisch avontuur door het Trias, het Jura en het Krijt en maak kennis met de vele soorten dinosaurussen die destijds leefden. Leer waar ze goed in waren: jagen, vechten, schuilen en eten... en vaak aten ze elkaar!Met 30 gedetailleerde platen, kaarten van de verschuivende continenten en informatie over fossielen, is dit boek van onschatbare waarde voor de jonge dinosaurusliefhebber.

Wil je het boek lezen?De grote atlas van de dinosaurussen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emily Hawkins. Lezen De grote atlas van de dinosaurussen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN