Mindfulness Doeboek

Mindfulness Doeboek - Eva Brobbel | Tiliboo-afrobeat.com

...geinteresseerd bent in mindfulness en twijfelt over een cursus, dan is het 'Mindfulness doeboek' van Eva Brobbel echt een aanrader ... Mindfulness DOEBOEK van Eva Brobbel | ID Counseling ... . Het ziet er leuk uit, maar het belangrijkste is dat alles duidelijk en in heldere taal is uitgelegd. De bijbehorende meditaties zijn een goede aanvulling en kun je ook makkelijk downloaden. Mindfulness Doeboek Mindfulness is vooral iets wat je dóet. Het is een training in aandacht, waarbij je leert op een niet-oordelende manier aanwezig te zijn in het moment. In de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training pas je het geleerde door middel van oefeningen direct toe. Het ... Mindfulness doeboek - Villa Grafica ... . In de 8-weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training pas je het geleerde door middel van oefeningen direct toe. Het Mindfulness oefenboek biedt alle praktische hulp die je nodig hebt bij het beoefenen van mindfulness en leert je hoe je so...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Brobbel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mindfulness Doeboek.pdf

OMSCHRIJVING

In dit smaakvolle werkboek in lekker groot formaat vind je de gehele Mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. Met de oefeningen in het boek en de bijbehorende audio kun je thuis aan de slag.Mindfulness leert je beter om te gaan met onder andere stress en piekeren door met je aandacht in het hier en nu te zijn. In dit werkboek vind je de gehele mindfulnesscursus (MBSR) als totaalpakket. De simpele maar doeltreffende oefeningen zijn gericht op deze training in focus en aandacht. De bijbehorende audio bevat diverse meditaties zoals de bodyscan, zit- en loopmeditaties en visualisaties zoals de berg en het meer. Met de ruim 60 oefeningen in het boek en de 10 bijbehorende meditaties op audio kun je direct thuis aan de slag. Iedere week zijn er andere (schrijf)opdrachten, invuloefeningen, tests en tips binnen een bepaald thema, zoals het beter omgaan met stress en meer (zelf)compassie. Na 8 weken ken je niet alleen alle ins en outs van deze aandachtstraining, maar heb je ook ervaring opgedaan met mediteren en met hoe je vaker aanwezig kunt zijn in het moment. Geen overbodige luxe in onze drukke maatschappij vol prikkels en afl eiding. Dit werkboek bevat: complete cursus, 8 oefeningen per week, 10 meditaties (cd & download), schema's en logboeken, tests en tips.

Wil je het boek lezen?Mindfulness Doeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Brobbel. Lezen Mindfulness Doeboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN