Mediation met geweldloze communicatie

Mediation met geweldloze communicatie - Liv Larsson | Tiliboo-afrobeat.com

...on met geweldloze communicatie 1e druk is een boek van Liv Larsson uitgegeven bij Lemniscaat B ... Agenda | GC Kring ... .V., Uitgeverij. ISBN 9789047710462 Mediation mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Het is immers beter om conflicten niet uit te vechten of in de rechtszaal te laten belanden, maar om ze samen op te lossen. Mediation met geweldloze communicatie: Verbindend communiceren (ofwel geweldloze communicatie) met mediation, biedt glasheldere concrete handvaten om weer Voorbeeld reactie volgens geweldloze communicatie. Je komt moe thuis van een dag werken. Je hebt knallende hoofdpijn en het enige wat je wilt i ... Mediation & geweldloze communicatie - Merlijn groep ... . Je komt moe thuis van een dag werken. Je hebt knallende hoofdpijn en het enige wat je wilt is even rust. Jouw behoefte is dus rust. Je opent de voordeur en treft jouw partner aan op de bank, met de kinderen op een tablet met van die irritante geluiden. Tv staat luid aan en het hele huis is een ... Mediation op basis van Geweldloze- of Verbindende Communicatie Soms loopt een conflict vast. He...

INFORMATIE

AUTEUR
Liv Larsson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mediation met geweldloze communicatie.pdf

OMSCHRIJVING

Mediation met geweldloze communicatie 1e druk is een boek van Liv Larsson uitgegeven bij Lemniscaat B.V., Uitgeverij. ISBN 9789047710462 Mediation mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Het is immers beter om conflicten niet uit te vechten of in de rechtszaal te laten belanden, maar om ze samen op te lossen. Maar hoe pak je dat aan? Dit boek leert je stap voor stap hoe je een effectieve mediator kunt worden, of je nu ouder, leraar, manager, therapeut of vredeswerker bent.'Is het mogelijk mensen te helpen hun conflicten op te lossen zonder er zelf in mee gezogen te worden? Jazeker! Het is een kwestie van oefening, oefening en nog eens oefening - en wat zelfreflectie.'- Liv Larsson.Liv Larsson baseert haar nuchtere aanpak op de uitgangspunten van de Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. Mediation met Geweldloze Communicatie is het resultaat van Larssons jarenlange ervaring als mediator, overal ter wereld, en bevat vele voorbeelden en praktische suggesties. Kortom, een boek waarmee je zelf aan de slag kunt.

Wil je het boek lezen?Mediation met geweldloze communicatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liv Larsson. Lezen Mediation met geweldloze communicatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN