De zeven eigenschappen van een succesvol gezin

De zeven eigenschappen van een succesvol gezin - Stephen R. Covey | Tiliboo-afrobeat.com

...en eigenschappen van een succesvol gezin (Paperback) ... De zeven eigenschappen van een sterk gezin door Stephen ... ... . De principes uit De zeven eigenschappen, de klassieker waarmee Stephen Covey over de hele... 'De zeven eigenschappen van een succesvol gezin' door Stephen Covey - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Geschreven bij De zeven eigenschappen van een succesvol gezin. Wat een bijdrage aan ons gezinsleven. We lezen als ouders deze versie en met de kinderen de kinderversie van Covey. Fijn om samen na te denken over hoe en wat we als ... PDF Voorwoord - Managementboek.nl ... . Fijn om samen na te denken over hoe en wat we als gezin willen en een gemeenschappelijke taal hierbij te kunnen gebruiken. Met de diepzinnigheid, eenvoud en praktische wijsheid waarmee hij al miljoenen lezers heeft bereikt, laat Stephen R. Covey zien hoe de principes uit De zeven eigenschappen van effectief leiderschap kunnen worden gebruikt om een stabiel, liefdevol g...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen R. Covey
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De zeven eigenschappen van een succesvol gezin.pdf

OMSCHRIJVING

De principes uit De zeven eigenschappen, de klassieker waarmee Stephen Covey over de hele wereld bekend werd, doen meer dan je helpen succesvoller en gelukkiger te worden in je werk of als individu. In dit boek laat Covey zien hoe ze ook kunnen worden gebruikt om een stabiel, liefdevol gezin op te bouwen, waarvan de positieve effecten generaties lang zullen doorwerken. Een gezin wordt niet vanzelf hecht en stabiel; daarvoor zijn de energie, talenten, wilskracht, visie en toewijding van alle gezinsleden nodig. Covey geeft praktisch advies voor het oplossen van veelvoorkomende gezinsdilemma’s, zoals tijd voor elkaar maken, ruzies uitpraten, beschadigde relaties herstellen en negatieve stemmingen ombuigen. Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die op zoek is naar een liefdevolle en harmonieuze thuisbasis.Stephen Covey (1932-2012) was een gedreven coach, schrijver, adviseur en spreker. Zijn levenswerk was mensen helpen zelf de regie over hun leven te nemen. Hij debuteerde als schrijver pas op zijn 57e, na een leven lang onderzoek en onderwijs. Met dat debuut werd hij op slag wereldberoemd: De zeven eigenschappen.

Wil je het boek lezen?De zeven eigenschappen van een succesvol gezin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen R. Covey. Lezen De zeven eigenschappen van een succesvol gezin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN