De grote gauguin atlas

De grote gauguin atlas - Nienke Denekamp | Tiliboo-afrobeat.com

...rote Gauguin Atlas volgen we Gauguin niet alleen naar al die plekken op de wereldbol waar hij zijn meesterwerken maakte ... De grote gauguin atlas, Nienke Denekamp | 9789047625889 ... ... . We gaan ook mee naar de tijd waarin hij leefde. Een tijd waarin het twee maanden duurde om per boot van Marseille naar Tahiti te komen, waarin de Eiffeltoren nog maar net af was en nog veel meer. In De Grote Gauguin Atlas volgen we deze fascinerende kunstenaar niet alleen naar al die plekken op de wereldbol waar hij zijn meesterwerken maakte, we reizen ook mee naar de tijd waarin hij leefde. Een tijd waarin de boot van Marseille naar Tahiti er twee maanden over deed en de EiFeltoren nog maar net afgebouwd w ... De Grote Gauguin Atlas - BOEK | CD-Hal Ruinen ... . Een tijd waarin de boot van Marseille naar Tahiti er twee maanden over deed en de EiFeltoren nog maar net afgebouwd was. De grote Gaugain Atlas | De Grote Gauguin Atlas - Als er iemand een wereldburger was, dan was het de kunstenaar Paul Gauguin (1848-1903).Als op eenjarige leeftijd emigreerde hij - met zijn ouders - van Frankrijk naar Peru. Daar beleefde hij een paradijselijke je...

INFORMATIE

AUTEUR
Nienke Denekamp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De grote gauguin atlas.pdf

OMSCHRIJVING

In De grote Gauguin Atlas volgen we Gauguin niet alleen naar al die plekken op de wereldbol waar hij zijn meesterwerken maakte. We gaan ook mee naar de tijd waarin hij leefde. Een tijd waarin het twee maanden duurde om per boot van Marseille naar Tahiti te komen, waarin de Eiffeltoren nog maar net af was en nog veel meer.Als er iemand een wereldburger was, dan was het de kunstenaar Paul Gauguin. Hij reisde over alle wereldzeeën naar Frankrijk, Denemarken, Panama, Martinique, Nieuw-Zeeland, Tahiti en Hiva Oa, het Frans-Polynesische eiland in de Stille Zuidzee. Pas na zijn dood werd hij wereldberoemd met zijn krachtige en kleurrijke schilderijen. In De Grote Gauguin Atlas volgen we deze fascinerende kunstenaar niet alleen naar al die plekken op de wereldbol waar hij zijn meesterwerken maakte, we reizen ook mee naar de tijd waarin hij leefde. Een tijd waarin de boot van Marseille naar Tahiti er twee maanden over deed en de EiFeltoren nog maar net afgebouwd was. Een kleine cultuurgeschiedenis – rijk aan historische foto's, brieven, kaarten, afbeeldingen en schilderijen.Na De Grote Van Gogh Atlas is dit het vervolg in een serie over de bewogen levensverhalen van bijzondere kunstenaars.

Wil je het boek lezen?De grote gauguin atlas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nienke Denekamp. Lezen De grote gauguin atlas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN