De avonturen van Pinokkio

De avonturen van Pinokkio - Carlo Collodi | Tiliboo-afrobeat.com

...uren Van Pinokkio 3e druk is een boek van Carlo Collodi uitgegeven bij Ploegsma ... De avonturen van Pinokkio eBook door Carlo Collodi ... ... . ISBN 9789021619927 Uit een wonderlijk stuk hout dat wel lijkt te leven, snijdt Gepetto een marionet. Hij noemt hem Pinokkio, en wil hem liefdevol opvoeden als zijn eigen zoon. De avonturen van Pinokkio (Hardcover). Wie kent hem niet, de houten pop Pinokkio met zijn neus die langer wordt als hij liegt.Deze nieuwe vertaling van... Het wereldberoemde sprookje van Pinokkio nu eindelijk echt verfilmd. De hou ... Vind avonturen pinokkio op Marktplaats - juni 2020 ... ... Het wereldberoemde sprookje van Pinokkio nu eindelijk echt verfilmd. De houten marionet komt in de werkplaats van poppenmaker Gepetto tot leven. Eindelijk heeft de eenzame Gepetto een zoon! Pinokkio is dol op zijn vader, maar ook erg ondeugend en eigenwijs. Die eigenschappen brengen hem in grot...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlo Collodi
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De avonturen van Pinokkio.pdf

OMSCHRIJVING

Wie kent hem niet, de houten pop Pinokkio met zijn neus die langer wordt als hij liegt.Deze nieuwe vertaling van het meesterwerk uit 1881 van Carlo Collodi heeft precies de vaart, de ironie en het hilarische van het originele werk.Onze aandoenlijke marionet krijgt te maken met list en bedrog, een opknoping, een koets bekleed met kanarieveertjes, een knettergekke circusdirecteur, een levend dood meisje met blauw haar, jongetjes die ezels worden, een haai met astma (!)… enzovoort en zo verder.Collodi schetst een soms meedogenloos, maar ook hoopgevend beeld van de menselijk natuur. Het grootste Italiaanse on the road-verhaal na Dante's Goddelijke komedie. Anne Branbergen, de Groene Amsterdammer (december 2018).

Wil je het boek lezen?De avonturen van Pinokkio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlo Collodi. Lezen De avonturen van Pinokkio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN