Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende

Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende - Sarah Lark | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende ... bol.com | Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van ... ... . Prettig boek om te lezen. Geeft een mooie indruk van Nieuw Zeeland. Vervolg op eerdere boeken van Sarah Lark, maar heel goed los te lezen. Leest lekker ontspannen, dus fijne vakantie lectuur. Geschreven bij Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station - De dag van de zonnewende. De eerste twee delen uit deze serie heb ik niet gelezen en was daarom blij dat Sarah Lark in de proloog en de eerste delen de moeite heeft genomen om de personages bijzonder uitgebreid voor te stellen. Geschreven bij Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de z ... De dag van de zonnewende eBook door Sarah Lark ... ... . Geschreven bij Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende. De eerste twee delen uit deze serie heb ik niet gelezen en was daarom blij dat Sarah Lark in de proloog en de eerste delen de moeite heeft genomen om de personages bijzonder uitgeb...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Lark
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende.pdf

OMSCHRIJVING

In dit derde en laatste, los te lezen, boek van de Elizabeth Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland, begin van de 20e eeuw, waar twee jonge mensen een plek in de wereld willen veroveren.'De dag van de zonnewende' van Sarah Lark is het derde en laatste, zelfstandig te lezen deel in de Elizabeth Sation-serie. 'Het land met de gouden kust' en 'De schaduw van de Kauri-boom' waren de eerste en tweede boeken in de serie.Nieuw-Zeeland, 1899. De jonge Roberta moet toezien hoe Kevin, de man op wie ze verliefd is, als arts gaat werken in Zuid-Afrika, waar de Boerenoorlog woedt. Maar ze is vastbesloten voor hem te vechten- en haar moed kent geen grenzen... Kevins nichtje Atamarie staat voor haar eigen uitdaging. Al sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de vliegers die de Maori oplaten om hun boodschappen naar de goden te zenden. Als enig meisje meldt ze zich bij de universiteit om ingenieur te worden, maar daar treft ze luchtvaartpionier Richard Pearse, en opeens staat ze voor een heel andere keuze.Sarah Lark schrijft heerlijke familiesaga's die garant staan voor urenlang leesplezier.

Wil je het boek lezen?Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Lark. Lezen Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 3 - De dag van de zonnewende Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN