Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom

Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom - Sarah Lark | Tiliboo-afrobeat.com

...eeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom (Hardcover) ... Leesexemplaar: De schaduw van de kauri-boom - Lark by Veen ... ... . In dit tweede, los te lezen, boek van de Elizabeth Station-serie reis je... Geschreven bij Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom. Als je van romantische boeken houdt dan zit je bij deze schrijfster goed. Sarah Lark schrijft geweldig. Dit is het 2e deel van een serie die zich afspeelt in Nieuw Zeeland. Spanning en romantiek wisselen zich af, het landschap zie je voor je ... bol.com | Nieuw-Zeeland: Rata Station 3 - De legende van ... ... . Spanning en romantiek wisselen zich af, het landschap zie je voor je. De schaduw van de Kauri-boom. Nieuw-Zeeland is het decor van De schaduw van de Kauri-boom van Sarah Lark. Onderdeel van de Elizabeth Station-serie, waarvan Het land met de gouden kust het eerste deel is. Violet Paisley heeft het niet getroffen. Als dochter van een arme mijnwerker met losse handen zijn haar vooruitzichten al niet best. Maar a...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Lark
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom.pdf

OMSCHRIJVING

In dit tweede, los te lezen, boek van de Elizabeth Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar twee jonge, sterke vrouwen een nieuw leven durven op te bouwen.Nieuw-Zeeland is het decor van "De schaduw van de Kauri-boo'm van Sarah Lark. Onderdeel van de Elizabeth Station-serie, waarvan "Het land met de gouden kust' het eerste deel is.Violet Paisley heeft het niet getroffen. Als dochter van een arme mijnwerker met losse handen zijn haar vooruitzichten al niet best. Maar als ze ongewild zwanger raakt, lijkt haar leven voorbij voor het ooit de kans heeft gekregen tot bloei te komen. Matariki Drury is opgegroeid op Elizabeth Station als de geliefde dochter van Lizzie en Michael. Maar dan wordt zij ontvoerd door haar biologische vader Kahu Heke, een Maori-stamhoofd. Violet en Matariki weten zich op eigen kracht uit hun benarde situaties te redden – maar dat gaat niet zonder slag of stoot.Nieuw-Zeeland, Maori, ongewild zwanger, negentiende eeuw.

Wil je het boek lezen?Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Lark. Lezen Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN