Plantwijzer

Plantwijzer - Ron den Dikken | Tiliboo-afrobeat.com

...zer is een boek vol tips over het toepassen van beplanting in de tuin ... plantwijzer tuinplanten inspiratie - Gardenspecials4u ... . Door planten op de goede manier en op de juiste plek neer te zetten krijg je een schitterend resultaat. Wie de tips opvolgt bespaart bovendien op de tuinkosten omdat er niet meer zo vaak nieuwe planten gekocht hoeven te worden. Onder de menu-knop 'media' vind je een krantenartikel welke verschenen is in het AD (de Dordtenaar) naar aanleiding van het uitgeven van mijn tuinboek 'Plantwijzer'. Wat lezers vinden: Ronald van Tellingen "een erg leuk boek om te le ... Tuinboek Plantwijzer - Levende Tuin Academie ... . Wat lezers vinden: Ronald van Tellingen "een erg leuk boek om te lezen, ik had het in één adem uit. Het is vlot geschreven en leest lekker weg. Plantwijzer (fruit)bomen. MAAK JE ERF GOED. Landschapsbeheer Drenthe E [email protected] . W www.lbdrenthe.nl Plannen om een (fruit)boom te planten? Be...

INFORMATIE

AUTEUR
Ron den Dikken
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Plantwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Ron den Dikken is een man met een passie voor tuinen en planten. In dit boek Plantwijzer deelt hij zijn kennis en ruime ervaring. Als hovenier en tuinontwerper heeft hij in ruim 30 jaar 1000 tuinen ontworpen en aangelegd.De liefde voor alles wat leeft is er van jongs af aan geweest. Al in zijn jeugd was hij in de natuur te vinden om te genieten van planten en vlinders. Vrij snel kwam daar het fotograferen bij. Tuinen, planten en bloemen zijn dankbare onderwerpen. In dit boek komen tuinen en fotografie dan ook mooi bij elkaar.Plantwijzer is een boek vol tips over het toepassen van beplanting in de tuin. Door planten op de goede manier en op de juiste plek neer te zetten krijg je een schitterend resultaat. Wie de tips opvolgt bespaart bovendien op de tuinkosten omdat er niet meer zo vaak nieuwe planten gekocht hoeven te worden.

Wil je het boek lezen?Plantwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ron den Dikken. Lezen Plantwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN