Over Winnen

Over Winnen - Mark van Beek | Tiliboo-afrobeat.com

...nen 1) Afmaken 2) Bedwingen 3) Bevangen 4) De zege behalen 5) Kloppen 6) Overheren 7) Overmannen 8) Overmeesteren 9) Overmogen 10) Te boven komen 11) Triomferen 12) Verdienen 13) Verslaan 14) Verwinden 15) Verwinnen 16) Vloeren 17) Zegepralen 18) Zegevieren In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties ... Winnen Nederlands spreekwoordenboek ... . En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om je eigen ambitie waar te maken. In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook ... Over-winnen ... . En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om je eigen ambitie waar te maken. In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark van Beek
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Over Winnen.pdf

OMSCHRIJVING

In OVER WINNEN vind je tien inspirerende verhalen van topsporters, die hun ervaringen delen over het najagen van hun dromen en het leveren van topprestaties. En ook over de manier waarop ze zijn omgegaan met tegenslag. Gebruik deze verhalen ter inspiratie om je eigen ambitie waar te maken. Want om te kunnen winnen, heb je meestal eerst iets te overwinnen. In dit boek vind je een zelfscan waarmee je een goed beeld krijgt of jij op koers ligt om jouw doelen, dromen en ambities te realiseren. Mark van Beek (1969) is coach en trainer op het gebied van communicatie en mindset. Sport is zijn grote passie. In zijn trainingen gebruikt hij voorbeelden, metaforen en one-liners uit de topsport om deelnemers te inspireren. Als One Minute Coach trainer helpt hij professionals uit organisaties met het ontwikkelen van hun mentale veerkracht. Stichting Sporttop – aandacht voor talent. Voor elk verkocht boek wordt € 2,50 gedoneerd aan de Stichting Sporttop, als bijdrage aan de ontwikkeling van topsporttalent in Nederland.

Wil je het boek lezen?Over Winnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark van Beek. Lezen Over Winnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN