Ik ben oké (handleiding)

Ik ben oké (handleiding) - Mariken Braber | Tiliboo-afrobeat.com

... oké bestaat uit een handleiding voor de hulpverlener en een werkboek voor het kind ... Handleiding wetgeving overheidsopdrachten 2013. / Vlaamse ... ... . Na de theoretische basis en achtergrond, volgt informatie over de doelstellingen, de randvoorwaarden en over de werkwijze. De auteurs delen hun ervaringen uit de praktijk en beschrijven mogelijke valkuilen. Ik ben oké - handleiding van Nicolette Martel, Manon D. Mostert-Uijterwijk, Mariken Braber, 9789024433797 voor € 25,00 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De IK BEN OKÉ-cursus zorgt ervoor dat je kind ... Ik ben oké - Nicolette Martel, Manon Mostert-Uijterwijk ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De IK BEN OKÉ-cursus zorgt ervoor dat je kind weer de baas is over eigen gedachten, de eigen ruimte inneemt en verzorgt, waardoor je kind minder snel overprikkeld raakt en zich zekerder voelt. Je kind kan benoemen hoe het zich voelt, benoemen wat er speelt, begrijpt zichzelf beter én begrijpt anderen beter. Ik ben oké be...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariken Braber
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben oké (handleiding).pdf

OMSCHRIJVING

Altijd worden buitengesloten door leeftijdgenoten, denken dat je niet de moeite waard bent of dat je nooit iets goed doet. Dit soort gedachten belemmeren het dagelijks functioneren van een kind. Ik ben oké is een 10 sessies tellend protocol voor kinderen met een negatief zelfbeeld. Het protocol kan zowel poliklinisch, indagbehandeling als bij residentiële opname worden gebruikt en is bedoeld als individuele training voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar. Ik ben oké bestaat uit een handleiding voor de hulpverlener en een werkboek voor het kind.Na de theoretische basis en achtergrond volgt informatie over de doelstellingen, de randvoorwaarden en over de werkwijze. De auteurs delen hun ervaringen uit de praktijk en geven tips bij moeizaam verlopende behandelingen. Instructies voor de therapeut worden stapsgewijs per sessie beschreven. Het werkboek voor het kind bevat opdrachten en invulvellen die het kind helpen om de training succesvol te kunnen doorlopen. Het is van groot belang om de ouders, verzorgers en leerkracht(en) van het kind eveneens bij de behandeling te betrekken door ze parallel aan deze behandeling te begeleiden.

Wil je het boek lezen?Ik ben oké (handleiding) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariken Braber. Lezen Ik ben oké (handleiding) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN