Het einde van het midden

Het einde van het midden - Farid Tabarki | Tiliboo-afrobeat.com

...de van het midden 1e druk is een boek van Farid Tabarki uitgegeven bij Business Contact ... Het einde van het midden (e-Book) - Farid Tabarki | Boeken.com ... . ISBN 9789047009238 In Het einde van het midden beschrijft tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki hoe in een vloeibare samenleving het midden geen plek meer heeft. In 'Het einde van het midden' beschrijft tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki hoe in een vloeibare samenleving het midden geen plek meer heeft. De reisagent en de platenbons kunnen daar al langer over meepraten, maar nu moeten ook de ondernemer, de HR-manager, de ambtenaar en de docent eraan geloven. In Het einde van het midden beschrijft tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki hoe in een ... bol.com | Het einde van het midden | 9789047009238 | Farid ... ... . In Het einde van het midden beschrijft tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki hoe in een vloeibare samenleving het midden geen plek meer heeft. De reisagent en de platenbons kunnen daar al langer over meepraten, maar nu moeten ook de ondernemer, de HR-manager, de ambtenaar en de docent eraan geloven. En dan nu 'Het einde van het midden'....

INFORMATIE

AUTEUR
Farid Tabarki
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het einde van het midden.pdf

OMSCHRIJVING

Het einde van het midden 1e druk is een boek van Farid Tabarki uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047009238 In Het einde van het midden beschrijft tijdgeestonderzoeker Farid Tabarki hoe in een vloeibare samenleving het midden geen plek meer heeft. De reisagent en de platenbons kunnen daar al langer over meepraten, maar nu moeten ook de ondernemer, de HR-manager, de ambtenaar en de docent eraan geloven. Hun rol verandert sneller dan ze zelf misschien vermoeden.Tabarki is net als Sid Lukkassen en Adjiedj Bakas in staat om de huidige ontwikkelingen helder te duiden. Hij verbindt in dit boek drie tendensen waarin een traditioneel midden ten onder gaat. Ten eerste worden veel tussenpersonen zoals winkeliers en makelaars overbodig en wordt hun rol overgenomen door slimme onlineplatforms. Ten tweede verdwijnen veel banen, juist in het middenkader, vaak vanwege technologische ontwikkeling. De nationale staat, ten slotte, boet aan belang in ten gunste van het lokale en internationale niveau.De combinatie van technologische en sociale ontwikkeling zorgt ervoor dat de veranderingen hard gaan. Individuen en organisaties, zowel bedrijven als instituties, kunnen buigen of barsten. Farid Tabarki is de founding director van Studio Zeitgeist. Hij is onder andere vicevoorzitter van de raad van toezicht van Het Nieuwe Instituut - architectuur, design, e-cultuur - en lid van het curatorium van De Baak. Tabarki werd in 2012 uitgeroepen tot 'Trendwatcher of the Year'. Volgens de Volkskrant is hij een van de tweehonderd meest invloedrijke Nederlanders. Hij is een veelgevraagd keynote speaker en dagvoorzitter.

Wil je het boek lezen?Het einde van het midden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Farid Tabarki. Lezen Het einde van het midden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN