De last van veel geluk

De last van veel geluk - A.Th. van Deursen | Tiliboo-afrobeat.com

... van veel Geluk is een boek dat in een nog niet compleet uitgegeven reeks thuishoort ... bol.com | De last van veel geluk, A.Th. van Deursen ... ... . Wie de, qua periode gezien, voorloper van dit boek 'Metropolen aan de Noordzee' kent, moet weten dat De Last van veel Geluk door een andere auteur is geschreven. Het uitzonderlijke verhaal dat in De last van veel geluk verteld wordt begint in 1555 en eindigt in 1702, als de bloeitijd van de Nederlandse Republiek voorbij is. In deze periode hebben zich vooral de gebeurtenissen afgespeeld die lange tijd tot ... De last van veel geluk - A.Th. van Deursen | Boeken.com ... . In deze periode hebben zich vooral de gebeurtenissen afgespeeld die lange tijd tot de vaste vaderlandse overlevering behoorden, maar tegenwoordig in het onderwijs nog maar weinig aandacht […] 'De last van veel geluk, de geschiedenis van Nederland 1555-1702' door A.Th. van Deursen - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGrati...

INFORMATIE

AUTEUR
A.Th. van Deursen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De last van veel geluk.pdf

OMSCHRIJVING

Het uitzonderlijke verhaal dat in De last van veel geluk verteld wordt begint in 1555 en eindigt in 1702, als de bloeitijd van de Nederlandse Republiek voorbij is. In deze periode hebben zich vooral de gebeurtenissen afgespeeld die lange tijd tot de vaste vaderlandse overlevering behoorden, maar tegenwoordig in het onderwijs nog maar weinig aandacht krijgen. En daardoor dreigt een wezenlijk element in onze cultuur verloren te gaan, want het verhaal van de opstand tegen de Spanjaarden, de onafhankelijkheid van Nederland en de ongekende bloeiperiode tijdens de Gouden Eeuw geven ons alle reden trots te zijn op ons verleden.Dit glorieuze tijdvak wordt op superieure wijze tot leven geroepen door A.Th. van Deursen, de grootste kenner van deze periode. Op ingetogen, maar gepassioneerde wijze weet hij als geen ander de lezer mee te trekken in het fascinerende verhaal over deze unieke periode uit onze geschiedenis.

Wil je het boek lezen?De last van veel geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.Th. van Deursen. Lezen De last van veel geluk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN