De Chief Happiness Officer

De Chief Happiness Officer - Elke van Hoof | Tiliboo-afrobeat.com

...rijgt de belangrijke taak het welzijn van de medewerkers te bevorderen ... De chief happiness officer :: Professioneel begeleiden ... . Dat doet hij onder meer door afwezigheden grondig in kaart te brengen en door proactief geluk en zingeving te managen. De Chief Happiness Officer is er voor al wie binnen een bedrijf vorm wil geven aan een welzijnsbeleid dat de organisatie helpt groeien. In de afgelopen paar jaren is de Chief Happiness Officer ook in Nederland geïntroduceerd. Toch is er nog geen echte doorbaak van de CHO: slechts 14 bedrijven ... Chief happiness officer : métier, études, diplômes ... ... . Toch is er nog geen echte doorbaak van de CHO: slechts 14 bedrijven hebben sinds 2014 een CHO aangenomen. Volgens prof. dr. Ruut Veenhoven, één van de meest ervaren wetenschappers op het terrein van geluk, is de mate waarin een organisatie geluk kan bevorderen maar gering. De rol van Chief Happiness Officer is nog nooit zo cruciaal geweest, als in deze (post-) corona tijden. Want werken met blije en gemotiveerde medewerkers maakt iedereen gelukkig. Zij krijgen de dingen gedaan en tillen hun collega's naa...

INFORMATIE

AUTEUR
Elke van Hoof
DIMENSIE
8,6 MB
BESTANDSNAAM
De Chief Happiness Officer.pdf

OMSCHRIJVING

WAAROM HEBBEN STEEDS MEER MENSEN EEN BURN-OUT? HOE VOORKOM JE DAT MEDEWERKERS UITVALLEN? HOE MAAK JE VAN WERKPLEZIER EEN BELANGRIJK TARGET?Nog nooit waren er zo veel werknemers voor langere tijd afwezig. Stress, hoge werkdruk en verregaande flexibiliteit eisen hun tol. Bovendien gaan we door de vergrijzing later op pensioen, beseffen we dat gelukkige werknemers voor betere resultaten zorgen en willen steeds meer mensen hun baan als een zinvolle activiteit zien.Dit boek roept daarom een nieuwe functie in het leven: de Chief Happiness Officer. De CHO krijgt de belangrijke taak het welzijn van de medewerkers te bevorderen. Dat doet hij onder meer door afwezigheden grondig in kaart te brengen en door proactief geluk en zingeving te managen.De Chief Happiness Officer is er voor al wie binnen een bedrijf vorm wil geven aan een welzijnsbeleid dat de organisatie helpt groeien. Daarvoor reikt Elke Van Hoof belangrijke inzichten aan, praktische tips, strategieën en oefeningen.

Wil je het boek lezen?De Chief Happiness Officer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elke van Hoof. Lezen De Chief Happiness Officer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN