Basiskennis loonadministratie - Arbeidsrecht & sociale zekerheid

Basiskennis loonadministratie - Arbeidsrecht & sociale zekerheid - John Oomen | Tiliboo-afrobeat.com

... op de website van de online leeromgeving van Basiskennis Loonadministratie (BKL): Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid ... Training: BKL - Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 3 ... ... . Studenten die deze methode gebruiken toetsen hier hun kennis van de stof, ter voorbereiding op het examen. Studenten kunnen per hoofdstuk oefenen met het maken van diverse meerkeuze- en open vragen en begrippen trainen. De lesstof in deze boeken bevat voldoende stof ter voorbereiding op het examen Basiskennis Loonadministratie (BKL), zoals dat door de Nederlandse Associatie voor Examinering (de Associatie) wordt afgenomen. Het examen BKL bestaat uit twee delen: Deel 1: Loonheffingen Deel 2: Arbeidsrecht en Sociale zekerheid Arbeidsrec ... BKL Arbeidsrecht Sociale Zekerheid - Uitwerkingen ... ... . Het examen BKL bestaat uit twee delen: Deel 1: Loonheffingen Deel 2: Arbeidsrecht en Sociale zekerheid Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 3 is bestemd voor de (toekomstig) administratief medewerker die werkzaam is of wil zijn op he...

INFORMATIE

AUTEUR
John Oomen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiskennis loonadministratie - Arbeidsrecht & sociale zekerheid.pdf

OMSCHRIJVING

De cursus Basiskennis Loonadministratie geeft de student de basiskennis die nodig is om als startend salarisadministrateur of medewerker van de salarisadministratie werkzaam te zijn. Ook voor ieder ander, die met regelmaat beroepsmatig met salarisadministratie te maken heeft , is deze cursus van belang.De lesstof in deze boeken bevat voldoende stof ter voorbereiding op het examen Basiskennis Loonadministratie (BKL), zoals dat door de Nederlandse Associatie voor Examinering (de Associatie) wordt afgenomen.Het examen BKL bestaat uit twee delen:Deel 1: LoonheffingenDeel 2: Arbeidsrecht en Sociale zekerheidDit boek sluit aan bij de bovenstaande onderdelen. De lesstof is verdeeld overtwee boeken:* Loonheffingen* Arbeidsrecht & Sociale zekerheidIn dit boek komt arbeidsrecht en sociale zekerheid aan de orde. De lesstof is afgestemdop de exameneisen die gelden vanaf september 2016. Ieder hoofdstukwordt afgesloten met een aantal opgaven. De uitwerkingen van deze opgavenstaan op de methodewebsite BKL van de uitgever (www.brinkman-uitgeverij.nl)en kun je kosteloos downloaden. Op dezelfde website vind je ook voorbeeldexamens.

Wil je het boek lezen?Basiskennis loonadministratie - Arbeidsrecht & sociale zekerheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Oomen. Lezen Basiskennis loonadministratie - Arbeidsrecht & sociale zekerheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN