Specerijen

Specerijen - Jane Lawson | Tiliboo-afrobeat.com

...erschil met kruiden. Specerijen en kruiden zijn beide plantaardig ... KRUIDEN-SPECERIJEN.NL Topklasse kruiden en specerijen van ... ... . Het verschil tussen de twee is niet vastomlijnd. Met kruid wordt meestal verwezen naar een smaakmaker afkomstig van een kleine groene plant. Zulke planten groeien vaker in gematigde klimaten en voornamelijk het bladgroen en stengels worden gebruikt als smaakmaker. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen. de beste ingrediënten halen we bij de oorsprong, waar we een u ... Home - Verstegen ... . de beste ingrediënten halen we bij de oorsprong, waar we een unieke en duurzame samenwerking hebben met lokale boeren. En daar zijn we trots op! Specerijen werden door de VOC meegenomen. De VOC betekent Verenigde Oost-Indische compagnie. Specerijen zijn delen van planten die lekker smaken of ruiken en werden uit Nederlands-In...

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Lawson
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Specerijen.pdf

OMSCHRIJVING

ï»'Specerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in tal van keukens en culturen. Het is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en spijscombinaties.Specerijen is een rijke inspiratiebron voor elke keuken en bevat meer dan 250 recepten, een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het culinaire gebruik van specerijen, specerijmengsels en specerijpasta’s uit de hele wereld en anekdotes die zowel hobbykoks als culi’s zullen aanspreken.

Wil je het boek lezen?Specerijen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Lawson. Lezen Specerijen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN