De aansprekers & De vlieger

De aansprekers & De vlieger - Maarten 't Hart | Tiliboo-afrobeat.com

...sprekers vond ik van deze twee de betere: meer diepgang, lijkt autobiografischer, en is gewoon wat meeslepender en beter geschreven, mogelijk ook omdat het meer een romanstructuur heeft dan De Vlieger, dat over 't algemeen wat anecdotischer of impressionistischer aandoet ... Ebook ePUB: De aansprekers & De vlieger - geschreven door ... ... . Geschreven bij De aansprekers & De vlieger. De Aansprekers vond ik van deze twee de betere: meer diepgang, lijkt autobiografischer, en is gewoon wat meeslepender en beter geschreven, mogelijk ook omdat het meer een romanstructuur heeft dan De Vlieger, dat over 't algemeen wat anecdotischer of impressionistischer aandoet. 'De aansprekers' - dat boek ligt al zover achter me, daar heb ik verder niet aan gedacht." Hier merkte ik al een lichte overeenkomst met wat ik gelezen heb, "'De vlieger' is ontstaan vanuit 'Wie God verlaat heeft niets te vrezen'alleen de titel van ... De aansprekers & De vlieger eBook door Maarten 't Hart ... ... . 'De aansprekers' - dat boek ligt al zover achter me, daar heb ik verder niet aan gedacht." Hier merkte ik al een lichte overeenkomst met wat ik gelezen heb, "'De vlieger' is ontstaan vanuit 'Wie God verlaat heeft niets te vrezen'alleen de titel van...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten 't Hart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De aansprekers & De vlieger.pdf

OMSCHRIJVING

De aansprekers vertelt het dramatische verhaal van een vader-zoonrelatie waarin de zoon – Maarten ’t Hart – van de huisarts te horen krijgt dat zijn vader nog hooguit een half jaar te leven heeft. Omdat besloten wordt zijn vader niet in te lichten, moet de zoon dit bericht alleen en in het geheim verwerken.In het tragikomische verhaal De vlieger wordt op een protestantse grafdelver – de vader – druk uitgeoefend om in de avonduren met de hand een heel rooms-katholiek kerkhof te verplaatsen dat plaats moet maken voor oprukkende nieuwbouw.

Wil je het boek lezen?De aansprekers & De vlieger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten 't Hart. Lezen De aansprekers & De vlieger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN