Ignatius in zijn brieven

Ignatius in zijn brieven - Ignatius van Loyola | Tiliboo-afrobeat.com

...n van Ignatius van Loyola 6815 brieven bewaard en kritisch uitgegeven ... Ignatius in zijn brieven - Heiligen - Boeken - Carmelitana ... . In dit boek is een keuze gemaakt van 41 brieven. Zij geven toegang tot wie Ignatius was, zonder de pretentie te hebben hierdoor een volledig beeld van de stichter van de jezuïeten te geven. Ignatius van Antiochië (Syria, ~35-50 - Rome, ~110-117) was bisschop van Antiochië in Syrië, waartoe hij in 69/ 70 werd aangesteld. Hij wordt gerekend tot de apostolische vaders.Hij stierf tussen 110 en 117 in Rome de marteldood.Hij heeft zijn na ... bol.com | Ignatius in zijn brieven, Ignatius van Loyola ... ... .Hij stierf tussen 110 en 117 in Rome de marteldood.Hij heeft zijn naamdag in de Syrisch-Orthodoxe Kerk van Antiochië en de Rooms-Katholieke Kerk op 17 oktober (tot 1969 op 1 februari), in de oosters-orthodoxe ... Ignatius van Loyola bestuurde de jonge jezuïetenorde bij uitstek door middel van een strakke briefwisseling. Van zijn hand zijn 6.815 brieven bewaard, meer dan van welke tijdgenoot ook. Rotsa...

INFORMATIE

AUTEUR
Ignatius van Loyola
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ignatius in zijn brieven.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het derde boek met teksten van Ignatius van Loyola in de collectie Bronnen van Spiritualiteit. Ook dit boek wil de lezer in contact brengen met Ignatius, meer bepaald met Ignatius in zijn brieven. Rechtstreeks in contact komen met teksten van een auteur is ongetwijfeld een geprivilegieerde wijze om hem te leren kennen. Er zijn van Ignatius van Loyola 6815 brieven bewaard en kritisch uitgegeven. In dit boek is een keuze gemaakt van 41 brieven. Zij geven toegang tot wie Ignatius was, zonder de pretentie te hebben hierdoor een volledig beeld van de stichter van de jezuïeten te geven.

Wil je het boek lezen?Ignatius in zijn brieven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ignatius van Loyola. Lezen Ignatius in zijn brieven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN