eHealth in de praktijk

eHealth in de praktijk - Saskia Timmer | Tiliboo-afrobeat.com

...Health in de praktijk 1e druk is een boek van Saskia Timmer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum ... eHealth in de praktijk (e-Book) - Saskia Timmer | Boeken.com ... . ISBN 9789031391264 Dit boek beschrijft het brede scala van eHealth mogelijkheden in de gehele gezondheidszorg. ehealth in de praktijk is een aanrader voor iedereen die in de gezondheidszorg iets met eHealth wil doen, of al doet. Ik kan het van harte aanbevelen. Chris Flim Secretaris Nederlandse Vereniging voor eHealth. Inderdaad praktisch overzicht door Rob van Zanen | 23 oktober 2011 Ik heb boekje ... Dit boek be ... BSL Shop | eHealth in de praktijk | 9789031391264 ... . Inderdaad praktisch overzicht door Rob van Zanen | 23 oktober 2011 Ik heb boekje ... Dit boek beschrijft het brede scala van eHealth mogelijkheden in de gehele gezondheidszorg. Vanuit alle zorgsectoren wordt in beeld gebracht wat eHealth is en welke invloed dit heeft op de gezondhei...

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Timmer
DIMENSIE
1,7 MB
BESTANDSNAAM
eHealth in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

eHealth in de praktijk 1e druk is een boek van Saskia Timmer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031391264 Dit boek beschrijft het brede scala van eHealth mogelijkheden in de gehele gezondheidszorg. Vanuit alle zorgsectoren wordt in beeld gebracht wat eHealth is en welke invloed dit heeft op de gezondheidszorg, de patiënt, de zorgverlener en de zorgorganisatie. Implementatie consequenties staan beschreven evenals tips voor starters. Het boek verbindt kennis over eHealth, empowerment en duurzame gezondheidszorg. Naast theoretische kennis bevat het praktijkvoorbeelden. Een boek voor iedereen die meer wil weten over eHealth of er mee wil starten. Het boek biedt offline kennis, in combinatie met online kennis: op www.duurzamegezondheidszorg.nl zijn een forum en kennissite te vinden voor wie meer wil weten over eHealth. Dit boek laat duidelijk zien welke ongekende mogelijkheden en verbeteringen in de zorg we kunnen realiseren door de inzet van eHealth. Jan Jonker, directeur Health Valley. De komende 5 jaar zal in het teken staan van het zoeken naar de balans tussen eHealth als tool en doel. Dit boek helpt daar zonder meer bij. Lucien Engelen, directeur Radboud REshape & Innovation Center.

Wil je het boek lezen?eHealth in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Timmer. Lezen eHealth in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN