Jakobus

Jakobus - Beth Moore | Tiliboo-afrobeat.com

... of Jacobus wordt in het Nieuwe Testament de "broer van de Heer" (van Jezus) genoemd ... Jakobus | Online Bijbel | Studiebijbel (NWT) ... . Hij wordt ook wel Jakobus de Rechtvaardige, Jakobus de Mindere of Jakobus de jongere genoemd, ter onderscheiding van Jakobus de Meerdere, een van "de twaalf".Hoewel Jakobus de Mindere niet wordt genoemd als een van "de twaalf", werd hij wel als apostel aangeduid. ... Heerlijke Griekse en Syrisch gerechten vind je bij Jakobus Grillroom in Landgraaf. Gelegen tegenover het zwembad De Bende. Afzender, geadresseerden, groet. 1 Jakobus ... HSV - Jakobus 1 - De algemene brief van de apostel Jakobus ... . Gelegen tegenover het zwembad De Bende. Afzender, geadresseerden, groet. 1 Jakobus, een dienstknecht van God en van de Heere Jezus Christus, aan de twaalf stammen Hand. 8:1; 1 Petr. 1:1 die in de verstrooiing zijn: wees verheugd! De SV vertaalt hier "zaligheid". De KT leggen uit dat het Griekse grondwoord letterlijk "verblijd zijn" betekent en dat de Grieken in de tijd dat deze brief geschreven werd, deze uitdrukking ... Het echte geloof 1 Jako...

INFORMATIE

AUTEUR
Beth Moore
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Jakobus.pdf

OMSCHRIJVING

Jakobus helpt ons om de consequenties van ons geloof onder ogen te zien. Als je de man en het boek Jakobus leert kennen, krijg je inspiratie om je geloof op praktische manieren in actie om te zetten. Bestudeer samen met Beth Moore begrippen als vreugde, moeiten, geloof, wijsheid, vastberadenheid, de tong, nederigheid, gebed en meer.Jakobus is een aansprekende 7-weekse bijbelstudie voor groepen. De studie vormt een unieke combinatie van zelfstudie, video's en groepsbespreking. Thuis doe je iedere dag een persoonlijke bijbelstudie. Daarnaast kom je wekelijks bijeen met een groep vrouwen. In deze gespreksgroep bespreek je wat je thuis geleerd hebt uit Gods Woord en deel je je leven met elkaar. Ook kijk je samen naar onderwijs van Beth Moore. De handleiding voor studiegroepen bevat een bonus: een interview van een uur met Beth en haar dochter Melissa, die ook voor een extra bijeenkomst gebruikt kan worden.Het complete pakket voor studiegroepen bestaat uit:- Dit werkboek voor deelnemers, met voor iedere dag een verdiepende bijbelstudie- Een handleiding voor studiegroepen met toegang tot 8 online bijbelstudies en bonusvideo (ISBN 9789491844966)

Wil je het boek lezen?Jakobus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beth Moore. Lezen Jakobus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN