Doen!

Doen! - Ben Tiggelaar | Tiliboo-afrobeat.com

...kt het doen van een aanvraag: 1. Maak een account aan (als je deze nog niet had) voor de 'Mijn DOEN' omgeving en log in ... DOEN ... . Let op: gebruik geen & teken in je wachtwoord. 2. Vul het online aanvraagformulier in. Dit kan gewoon in het Nederlands. 3. Je kunt je aanvraag bijwerken en extra informatie uploaden door in te loggen in 'Mijn DOEN'. 4. Doen Inspires Creates Your identity // DOEN is een bureau voor interieurdesign en realisatie. Thuis in Rotterdam en ver daarbuiten. Wij gaan voor de balans tussen functie, persoonlijkheid en esthetica. Dat kenme ... doen - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Thuis in Rotterdam en ver daarbuiten. Wij gaan voor de balans tussen functie, persoonlijkheid en esthetica. Dat kenmerkt onze ontwerpen voor uiteenlopende opdrachtgevers, particulier als zakelijk. DOEN klussen & bouwen in Vriezenveen. Alles voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Tiggelaar
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Doen!.pdf

OMSCHRIJVING

Doen! 1e druk is een boek van Ben Tiggelaar uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789027484918 VRAAG: Welke factoren beïnvloeden je gedrag bij persoonlijke veranderingen?VRAAG: Hoe kun je samen met anderen eindelijk die verandering doorvoeren die je zo graag wilt?VRAAG: Hoe kun je het succes van veranderpogingen in organisaties structureel vergroten?Ben Tiggelaar geeft antwoord op deze en andere vragen over verandering en groei. Praktisch, toegankelijk en gebaseerd op wetenschappelijk gedragsonderzoek.DOEN ! biedt je vele nieuwe inzichten; talloze leuke praktijkvoorbeelden; én een integraal stappenplan dat je zowel kunt inzetten voor persoonlijke groei als voor verandering in groepen en organisaties.Een onmisbare gids in het begrijpen en leiden van je eigen gedrag én dat van anderen.

Wil je het boek lezen?Doen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Tiggelaar. Lezen Doen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN