Als een vos. Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid

Als een vos. Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid - Erica Benner | Tiliboo-afrobeat.com

...ad was Machiavelli een geniaal leugenaar, sluw als een vos ... Als een vos - Erica Benner - (ISBN: 9789025308148) | De Slegte ... . Als een vos - Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid Erica Benner Uitgeverij Athenaeum ISBN: 9789025308155 Verschenen in maart 2018. Bestelinformatie. Koop bij Athenaeum Boekhandel Bestel als paperback bij Athenaeum Boekhandel (€ 29,99) Als een vos. Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid (Paperback). Niccolò Machiavelli leefde in een wereld van moordende concurrentie.Een... Als een vos: Machiavelli's levenslange zoektocht n ... Als een vos : Machiavelli's levenslange zoektocht naar ... ... .Een... Als een vos: Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid. Over het goed besturen en verdedigen van de stad [Recensie] ... Een sterk element in Als een vos, is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Erica Benner
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Als een vos. Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Niccolò Machiavelli leefde in een wereld van moordende concurrentie.Een wereld waarin het grote geld, glasharde leugenaars enschaamteloze strebers er met alle prijzen vandoor leken te gaan. Inde republiek Florence stonden hij en zijn tijdgenoten voor de keuze:moesten ze zich voegen naar de nieuwe machthebbers – superrijkedynastieën als de Medici, militaire krachtpatsers als Cesare Borgia –of vechten voor de democratische vrijheden van hun stad?In Als een vos kijken we met Machiavelli mee tijdens zijn dramatischezoektocht naar politieke en menselijke vrijheid. Op meesterlijkewijze verbindt Erica Benner zijn woorden met die van zijn vriendenen vijanden. Zo brengt ze zijn scherpe, geestige en vaak verrassendevisie op de gebeurtenissen van zijn tijd tot leven. Machiavelli blijktniet de cynische handlanger van de macht te zijn geweest waarvoorhij vaak wordt aangezien. Integendeel, hij komt naar voren als eendiepzinnig ethicus die onverkort vasthield aan zijn idealen. Maarsoms vond hij het beter om zijn overtuigingen voor zich te houden.Daardoor krijgt hij iets ongrijpbaars, als een vos in gevaar.

Wil je het boek lezen?Als een vos. Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erica Benner. Lezen Als een vos. Machiavelli's levenslange zoektocht naar vrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN