Liefdevol communiceren met jonge kinderen

Liefdevol communiceren met jonge kinderen - Jantine Peters | Tiliboo-afrobeat.com

...komst van een kind heb je er ineens een heel boeiende en verantwoordelijke taak bij gekregen in je leven: het ouderschap ... Liefdevol communiceren met jonge kinderen ... . Liefdevol communiceren met jonge kinderen geeft je praktische handvatten om je ouderschap vorm en inhoud te geven.. Dit boek beschrijft de opvoedingsmethode van dr. Thomas Gordon, de zogenoemde Gordon-methode. Liefdevol communiceren met jonge kinderen is een inspirerend boek voor ouders, gast-ouders, pleegouders en andere opvoeders die nog beter willen leren omgaan met jonge kinderen. Met de komst van een kind heb je er ineens een heel boeiende en verantwoordelijke taak bij gekregen in je leven: het o ... Liefdevol communiceren met jonge kinderen - Gordon Training ... . Met de komst van een kind heb je er ineens een heel boeiende en verantwoordelijke taak bij gekregen in je leven: het ouderschap. Met de komst van een kind heb je er ineens een heel boeiende en verantwoordelijke taak bij gekregen in je leven: het ouderschap. Liefdevol communiceren met jonge kinderen geeft je praktische handvatten om je ouderschap vorm en inhoud te geven.. Dit boek beschrijft de opvoedingsmethode van dr. Thomas Go...

INFORMATIE

AUTEUR
Jantine Peters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Liefdevol communiceren met jonge kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Liefdevol communiceren met jonge kinderen is een inspirerend boek voor ouders, gast-ouders, pleegouders en andere opvoeders die nog beter willen leren omgaan met jonge kinderen.Met de komst van een kind heb je er ineens een heel boeiende en verantwoordelijke taak bij gekregen in je leven: het ouderschap. Liefdevol communiceren met jonge kinderen geeft je praktische handvatten om je ouderschap vorm en inhoud te geven.Dit boek beschrijft de opvoedingsmethode van dr. Thomas Gordon, de zogenoemde Gordon-methode. Deze methode leert je om bewust naar het gedrag van je kind te kijken en te luisteren en daardoor beter te begrijpen wat je kind met zijn gedrag wil zeggen. Je leert meer aandacht te besteden aan de achterliggende gevoelens en (onvervulde) behoeften van zowel je kind als van jezelf.Geïllustreerd met veel herkenbare voorbeelden uit het leven met kinderen van 0-6 jaar, zet Jantine Peters in acht hoofdstukken stap voor stap de principes van de Gordon-methode uiteen. Ieder hoofdstuk eindigt met praktische oefeningen om zelf met de principes aan de slag te gaan.Liefdevol communiceren met jonge kinderen is een inspirerend boek voor ouders, gastouders, pleegouders en andere opvoeders die nog beter willen leren omgaan met jonge kinderen.

Wil je het boek lezen?Liefdevol communiceren met jonge kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jantine Peters. Lezen Liefdevol communiceren met jonge kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN