Jongensdroom

Jongensdroom - Lorna Minkman | Tiliboo-afrobeat.com

...sdroom (Hardcover). David verhuist midden in het schooljaar naar een dorp aan zee ... Akoestiekme(E)Ting Bij Jongensdroom. - Page 3 - Akoestiek ... ... . Na de herfstvakantie start hij in de havo-eindexamenklas. Sinds... Jongensdroom krijgt een mooi compliment. Je kunt Jongensdroom nog gewoon bij mij bestellen via de contactpagina! Zaterdag 7 november: Signeren op de boekenbeurs in Antwerpen . Lees nog meer recensie van Ik ben bij je "Ik had dan wel hoge verwachtingen, Ik ben bij je heeft ze met gemak overstegen. onsProat: Jongensdroom. 31 mei 2020 06:00. Met wat oude planken, een handvol ge ... bol.com | Jongensdroom, Lorna Minkman | 9789085681632 | Boeken ... . onsProat: Jongensdroom. 31 mei 2020 06:00. Met wat oude planken, een handvol gebruikte schroeven en zwartbonte koeien gemaakt van Lego blokjes volstond mijn eerste koeienstal. Een Ford trekker voerde zogenaamd de koeien en het melken was een fluitje van een cent...

INFORMATIE

AUTEUR
Lorna Minkman
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Jongensdroom.pdf

OMSCHRIJVING

David verhuist midden in het schooljaar naar een dorp aan zee. Na de herfstvakantie start hij in de havo-eindexamenklas. Sinds zijn veertiende gaat David als jongen door het leven, hoewel hij nog steeds het lichaam heeft van een meisje. Hij is geobsedeerd door een gespierd mannelijk lichaam. Voordat de school begint, heeft hij de sportschool al gevon-den. Daar komt hij Tess tegen, die bij hem in de klas blijkt te zitten. David intrigeert haar en Tess zorgt ervoor dat hij bij de groep komt die, onder leiding van Menno, het eindexamenfeest voorbereidt. Tess wordt verliefd op David, maar blijft ze dat ook als hij vertelt dat hij als meisje is geboren? En hoe reageert Menno als zijn beste vriend geen jongen blijkt te zijn?

Wil je het boek lezen?Jongensdroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lorna Minkman. Lezen Jongensdroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN