Wijn En Bewaren

Wijn En Bewaren - Frank Jacobs | Tiliboo-afrobeat.com

...e rode wijn 3-6 jaar bewaren; Zoete witte wijn 2-10 jaar bewaren; Wijn bevat van nature conserveringsmiddelen zoals alcohol, zuur en tannine ... Hoelang kun je rosé, wijn bewaren? | Voedingscentrum ... . Om te zorgen dat de wijn wat langer houdbaar is, kan de wijnmaker sulfiet toevoegen. Dat beschermt extra tegen bederf en staat vermeld op het etiket. Er zit ook een verschil in hoe lang witte wijn ... Wijn bewaren en temperatuur. De ideale temperatuur om rode, witte en rosé wijn te bewaren is 10 tot 13 °C is uit onderzoek gebleken. Maar als de temperatuur tussen de 7-18 °C ligt, zal het dit waarschijnlijk geen merkbaar verschil in smaak opleveren. Belangrijk is dat d ... Hoe lang kan je verschillende soorten wijn bewaren ... ... . Maar als de temperatuur tussen de 7-18 °C ligt, zal het dit waarschijnlijk geen merkbaar verschil in smaak opleveren. Belangrijk is dat de temperatuur niet teveel schommelt. Om wijn te bewaren stel je deze idealiter zo weinig mogelijk bloot aan licht, lucht en de daarbij horende geurtjes. Zowel rode wijn als witte wijn bewaren kan door de wijn op zijn zij te leggen, op e...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank Jacobs
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wijn En Bewaren.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen willen graag een partijtje wijn wegleggen, om op bijzondere momenten te kunnen genieten van een speciale fles. Maar welke wijnen zijn daarvoor geschikt? Hoe bouw je zo'n wijnvoorraad (of -voorraadje) op? Aan welke eisen moet een wijnkelder voldoen? En wat als je helemaal geen kelder hebt?Veel mensen hebben zelf een - kleine of grote - wijnvoorraad in huis. Maar het bewaren van wijn roept ook regelmatig vragen op. Dit boek geeft antwoord op vragen over onder meer de mogelijkheden van het bewaren van wijn, het inrichten en beheren van een wijnkelder, het bepalen van de juiste drinktermijn, het aankoopbeleid en investeren in wijn en het correct gebruiken van verschillende wijn(kelder)attributen. Niet alleen voor de bezitter van een imposante wijnkelder, maar juist ook voor degene die een voorraadrekje in de meterkast heeft staan.Frank Jacobs schrijft reeds 15 jaar over wijn, was jarenlang docent vinologie aan de Hogere Hotelschool Den Haag en is stafdocent aan de Wijnacademie. Hij is eigenaar van wijnadviesbureau Wine PEP Talk en de wijnexpert en -taxateur van het Amsterdamse veilinghuis Glerum Auctioneers en als zodanig goed op de hoogte van het ontwikkelingspotentieel en de marktwaarde van bepaalde wijnen. Gert Crum schrijft al 25 jaar over wijn. Hij heeft hij een aantal veel geprezen boeken op zijn naam staan. Daarnaast verzorgt hij presentaties en inleidingen in opdracht van landenbureaus en wijnbedrijven, houdt hij voordrachten en presentaties over wijn en begeleidt hij wijnproeverijen. Bovendien is hij docent aan de Wijnacademie.

Wil je het boek lezen?Wijn En Bewaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank Jacobs. Lezen Wijn En Bewaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN