Tot Zoens

Tot Zoens - Campert | Tiliboo-afrobeat.com

...rdenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004 ... Synoniemen van tot ziens; ander woord voor tot ziens ... ... . Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Remco Campert - Tot zoens! (1986) Op de Ramblas, onderaan, dicht bij het beeld van Col u mbus, staan de schoenpoetsers van Barcelona; slordige vrijbuiterige mannen die besch u ldigend wijzen naar je schoeisel en er met zware, geb a rsten stemmen op aandringen dat je, voor het te laat is, je schoenen laat reinigen. Uit na tuur lijke schroom liep ik de eerste dagen van mijn verbl ... tot ziens - Vertaling Nederlands-Duits ... . Uit na tuur lijke schroom liep ik de eerste dagen van mijn verbl ij f met een ... ...

INFORMATIE

AUTEUR
Campert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Tot Zoens.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn korte verhalen, waarin iedere keer weer een uiterst persoonlijke toon doorklinkt, weet Remco Campert op ironische wijze de gebeurtenissen naar zijn hand te zetten. Hij weet zijn belevenissen, oordelen en meningen, nauwelijks onderdrukte woede- of lachbuien tot een waar verhaal te stileren.In Tot zoens zijn voor het eerst vijf beroemde bundels columns bijeengebracht: Tot zoens, Graag gedaan, Eetlezen, Het bijzettafeltje en De zomer van de zwarte jurkjes. Eveneens zijn de columns opgenomen die eerder als afzonderlijke uitgave verschenen: De familie Kneupma en De lijst Mallebrootje.

Wil je het boek lezen?Tot Zoens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Campert. Lezen Tot Zoens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN