Overleven met een eetstoornis

Overleven met een eetstoornis - Karolien Selhorst | Tiliboo-afrobeat.com

...en met een eetstoornis 1e druk is een boek van Karolien Selhorst uitgegeven bij Cyclus ... Bijdrage boek 'Overleven met een eetstoornis' | Els Verheyen ... . ISBN 9789085750536 ver het boek: Eetstoornissen staan meer dan ooit in de kijker. Het aantal romans, documentaires en getuigenissen in media is nooit groter geweest. Proud2Bme is er in het bijzonder voor als je problemen hebt met je zelfbeeld of met eten, maar verder is natuurlijk ook iedereen welkom! Op ons YouTube kanaal plaatsen we op dinsdag en donderdag ... Geen zorgen, want met een goede voorbereiding kan je toch van de zomer en van je v ... Zomerpaniek De zomer overleven met een eetstoornis 10 Tips ... ... Geen zorgen, want met een goede voorbereiding kan je toch van de zomer en van je vakantie genieten. Om jou hiermee op weg te helpen organiseren wij een Online Therapiesessie op dinsdag 7 juli om 16.00 uur, waarbij onze Ervaringsprofessional Natasja je handige tips geeft over hoe jij de zomer overleeft met een eetstoornis. Overleven met een eetstoornis | Karolien Selh...

INFORMATIE

AUTEUR
Karolien Selhorst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Overleven met een eetstoornis.pdf

OMSCHRIJVING

Overleven met een eetstoornis 1e druk is een boek van Karolien Selhorst uitgegeven bij Cyclus. ISBN 9789085750536 ver het boek:Eetstoornissen staan meer dan ooit in de kijker. Het aantal romans, documentaires en getuigenissen in media is nooit groter geweest. Maar vaak ligt de focus op het stereotiepe beeld van de eetstoornispati nten: graatmagere meisjes die worstelen met een onbereikbaar schoonheidsideaal. En dat terwijl heel veel mensen met een eetstoornis en stuk ouder zijn of er niet ongewoon uitzien. Vele publicaties blijven steken bij het eetgedrag en het gewicht. De psychosociale en emotionele aspecten komen vaak amper of zelfs niet aan bod.Toch rijzen er vele vragen voor het leven van alledag, zoals ''wie licht ik in over mijn ziekte, welke invloed heeft mijn verstoorde eetgedrag op mijn gezin en omgeving, hoe groot is de impact van mijn verstoorde lichaamsbeleving op mijn hele leven, ...?Over de auteur(s):Karolien Selhorst is van opleiding vertaler Engels en Spaans. Ze volgde ook een gespecialiseerde opleiding Informatie- en Bibliotheekwetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ze schreef voor diverse tijdschriften. Momenteel is zij zelfstandig journalist en publicist.

Wil je het boek lezen?Overleven met een eetstoornis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karolien Selhorst. Lezen Overleven met een eetstoornis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN