Om dingen te maken

Om dingen te maken - Sally Morgan | Tiliboo-afrobeat.com

...2020 - Bekijk het bord 'creatieve dingen om te maken ' van Jannie van der Lee, dat wordt gevolgd door 189 personen op Pinterest ... Muziek of gehakt, de mens is op aarde om dingen te maken ... ... . Bekijk meer ideeën over Knutselideeën, Creatief, Diy ambachten. 25-sep-2019 - Bekijk het bord 'Leuke dingen om zelf te maken' van Ria Zirkzee, dat wordt gevolgd door 4697 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Spijkerstof quilts, Denim ambachten, Diy jeans. Eén van de leuke dingen om thuis te doen en je kunt er door te verkopen nog wat mee verdienen ook! ... Hoewel we vaak naar buiten gaan om Instagram foto's te maken is het een stuk realistischer om nu binnen foto's te maken. Ie ... Anti-verveeltips quarantaine: 21 originele dingen om thuis ... ... ... Hoewel we vaak naar buiten gaan om Instagram foto's te maken is het een stuk realistischer om nu binnen foto's te maken. Iedere keer als ik een oude foto plaats voelt dat toch een beetje vreemd. De Hema heeft veel leuke dingen om te versieren, zoals glitterlijm, stickers en masking tape. Stof en wol. Met restjes st...

INFORMATIE

AUTEUR
Sally Morgan
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Om dingen te maken.pdf

OMSCHRIJVING

Nuttige planten belicht verschillende planten uit heel de wereld.We komen te weten hoe alle delen van planten gebruikt worden voor hetmaken van dingen, voor voedsel, voor onderdak en voor medicijnenen gezondheid. Van kokosnoten kunnen we shampoo maken en vanwilgentenen manden, en worteltjes zijn letterlijk wortels die we kunnen eten!Nuttige planten om dingen te maken vertelt hoe we van plantenbijv. meubels, papier, touw, stoffen en rubber banden vervaardigen.Mini-experimenten sporen je ertoe aan om je heen te kijken en je af te vragenhoe we planten gebruiken om dingen te maken.Een apart hoofdstuk bespreekt bamboe en zijn toepassingen.Stap-voor-stap instructies vertellen je hoe je zelf papier maakt.

Wil je het boek lezen?Om dingen te maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sally Morgan. Lezen Om dingen te maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN