De Hoogezandse brand

De Hoogezandse brand - Jasper van der Kemp | Tiliboo-afrobeat.com

...ezandse brand 1e druk is een boek van Jasper van der Kemp uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers ... Boogsy e-book prijsvergelijker - De Hoogezandse brand: Een ... ... . ISBN 9789462365582 Op woensdag 11 december 1996 werd Gonda vermoord. Daarna werd er brand gesticht. Van meet af aan was haar man Reinier de belangrijkste verdachte. Het duurde nog vele jaren voordat hij werd veroordeeld. Bij de zoektocht door het Project Gerede Twijfel werden er allerlei nieuwe ontdekkingen gedaan, kleine en grote. Zo blijkt de politie te zijn uitgegaan van onjuiste gegevens en blijkt een belangrijke getu ... De Hoogezandse brand door Karien van den Doel, Karima ... ... . Zo blijkt de politie te zijn uitgegaan van onjuiste gegevens en blijkt een belangrijke getuige niet ondervraagd. M3 - Book. SN - 9789462365582. T3 - Gerede Twijfel. BT - De Hoogezandse brand: Een tijdlijn als alibi. De Hoogezandse brand. Op woensdag 11 december 1996 werd Gonda vermoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jasper van der Kemp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Hoogezandse brand.pdf

OMSCHRIJVING

Op woensdag 11 december 1996 werd Gonda vermoord. Daarna werd er brand gesticht. Van meet af aan was haar man Reinier de belangrijkste verdachte. Het duurde nog vele jaren voordat hij werd veroordeeld. In 2009 kreeg Reinier van het Hof Leeuwarden 15 jaar gevangenisstraf voor het vermoorden van zijn vrouw.Altijd heeft Reinier ontkend dat hij Gonda vermoordde. In het Project Gerede Twijfel werd het bewijs waarop hij werd veroordeeld opnieuw minutieus onderzocht. De zaak blijkt anders in elkaar te steken dan het hof meende. Bij de zoektocht door het Project Gerede Twijfel werden er allerlei nieuwe ontdekkingen gedaan, kleine en grote. Zo blijkt de politie te zijn uitgegaan van onjuiste gegevens en blijkt een belangrijke getuige niet ondervraagd.Karien van den Doel en Karima Marouf studeerden criminologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Janna Tjebbes en Christel Edelman studeerden criminologie aan de Universiteit Leiden. Guillaume Beijers en Jasper van der Kemp zijn universitair docent aan de Vrije Universiteit Amsterdam.Peter J. van Koppen is hoogleraar Rechtspsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Wil je het boek lezen?De Hoogezandse brand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jasper van der Kemp. Lezen De Hoogezandse brand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN