De Blauwe Revolutie

De Blauwe Revolutie - Siemen Cox | Tiliboo-afrobeat.com

...Blauwe Revolutie laat Siemen Cox zien dat elke ondernemer in vier simpele stappen zijn organisatie aantoonbaar kan verduurzamen ... PDF Aquacultuur in Zeeland: e de blauwe revolutie Z n v o r P ... . Daarnaast deelt hij de belangrijkste lessen die hij heeft geleerd bij het opzetten van drie duurzame bedrijven. Deze lessen zijn makkelijk te vertalen naar een praktische aanpak voor een duurzame koers. De Blauwe Revolutie is een vlot leesbaar verhaal over duurzaam ondernemen in de toekomst. Alleen moeten eerst een paar zaken op de schop, transitie heet dat. In het boek bespreekt Siemen Cox aan de hand van 8 lessen ... De Blauwe Revolutie | https://www.rotterzwam.nl ... . Alleen moeten eerst een paar zaken op de schop, transitie heet dat. In het boek bespreekt Siemen Cox aan de hand van 8 lessen een nieuwe manier van ondernemen, waarbij hij gebruik maakt van de visie van specialisten aan de hand van zeven interviews, bijvoorbeeld over de blauwe economie en stadslandbouw. De historische voorbeelden liggen voor het oprapen: het schrikbewind in het revolutionaire Frankrijk na 1789, de P...

INFORMATIE

AUTEUR
Siemen Cox
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Blauwe Revolutie.pdf

OMSCHRIJVING

De Blauwe Revolutie 1e druk is een boek van Siemen Cox uitgegeven bij Trichis Publishing B.V.. ISBN 9789492077882 De doelstellingen van Parijs, Sustainable Development Goals, MVO en prestatieladders. De ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer. Wat moet je doen om je bedrijf te veranderen aan de noodzaak duurzaamheid en circulariteit een plek te geven in jouw organisatie? Hoe word je een organisatie die een bijdrage levert aan een duurzamere samenleving? Hoe communiceer je effectief je duurzame ambities? Hoe wordt je koploper op het gebied van duurzaamheid?In De Blauwe Revolutie laat Siemen Cox zien dat elke ondernemer in vier simpele stappen zijn organisatie aantoonbaar kan verduurzamen. Daarnaast deelt hij de belangrijkste lessen die hij heeft geleerd bij het opzetten van drie duurzame bedrijven. Deze lessen zijn makkelijk te vertalen naar een praktische aanpak voor een duurzame koers. Het is een must read voor alle ondernemers met duurzame ambities.

Wil je het boek lezen?De Blauwe Revolutie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siemen Cox. Lezen De Blauwe Revolutie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN