Olympus reeks - Na de oorlog

Olympus reeks - Na de oorlog - Tony Judt | Tiliboo-afrobeat.com

...eeks - Na de oorlog (Paperback). Zelden is een historische studie zo met lof overladen als Na de oorlog ... Filosofenfontein Heverlee | Organisaties, Leven ... . Een geschiedenis van Europa sinds 1945... Na de oorlog laat zien hoe groot de economische gevolgen van de oorlog waren, en hoe Europa ¿ met hulp van Amerika maar ook op eigen kracht ¿ zich herstelde. De burgers profiteerden daar pas van sinds de jaren vijftig, en vooral de jaren zestig waarna ook de politieke vernieuwingen steeds radicaler werden. Tony Judt is een geweldige auteur. Download en lees het boek Olympus reeks - Na de oorlog op onze web ... bol.com | Olympus reeks - Na de oorlog, Tony Judt ... ... . Tony Judt is een geweldige auteur. Download en lees het boek Olympus reeks - Na de oorlog op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Olympus reeks - Na de oorlog in PDF, ePUB, MOBI. Olympus reeks Na de oorlog een geschiedenis van Europa sonds 1945 Tony Judt Reeks: Olympus reeks . Zel...

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Judt
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Olympus reeks - Na de oorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Zelden is een historische studie zo met lof overladen als Na de oorlog. Een geschiedenis van Europa sinds 1945 van Tony Judt. Maar dit is dan ook een boek dat iets onwaarschijnlijks presteert: Judt behandelt de geschiedenis van 34 landen over een periode van 60 jaar in een groot verband dat zowel intercontinentale politiek als regionale geschiedenis beslaat. Wereldwijd heeft de pers dan ook al gereageerd:De internationale pers over Na de oorlog¿Het is moeilijk voor te stellen hoe je een beter boek zou kunnen schrijven over de wederkopkomst van Europa uit het as van 1945.¿ ¿ IAN KERSHAW Het boek leest als een thriller maar is zo breede als een encyclopedie: een onwaarschijnlijke prestatie¿. ¿ NEW YORK REVIEW OF BOOKS Tony Judt demonstreert een grote gevoeligheid en respect voor een daadwerkelijk omvattend Europa. - DAVID OWEN ¿Judt¿s heldere oordeel en beheersing van details staan op ongekend niveau. Dit is een verbluffend rijk en leesbaar boek.¿ ¿ SUNDAY TIMESNa de oorlog laat zien hoe groot de economische gevolgen van de oorlog waren, en hoe Europa ¿ met hulp van Amerika maar ook op eigen kracht ¿ zich herstelde. De burgers profiteerden daar pas van sinds de jaren vijftig, en vooral de jaren zestig waarna ook de politieke vernieuwingen steeds radicaler werden. Maar dit is niet alleen een geschiedenis van schokkende gebeurtenissen en breuken, de kracht van dit verhaal schuilt vooral in de organische vertelwijze, die duidelijk maakt dat alle landen, en zelfs alle regio¿s op bepaalde ogenblikken van een cruciale invloed waren. Dit is geschiedenis op zijn best: elke samenvatting doet onrecht aan het veelkleurige en glasheldere beeld dat Judt de lezer voorschotelt.

Wil je het boek lezen?Olympus reeks - Na de oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Judt. Lezen Olympus reeks - Na de oorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN