Mindmappen

Mindmappen - Tony Buzan | Tiliboo-afrobeat.com

...ppen is een krachtige tool om je gedachten inzichtelijk te maken voor anderen en om problemen mee op te lossen en om creativiteit mee op gang te brengen ... Mindmappen - Leraar24 ... . De mindmap-techniek sluit perfect aan bij de natuurlijke werking van de hersenen doordat het feitelijk associaties in de hersenen in kaart brengt. Een mindmap is een diagram opgebouwd uit begrippen, teksten, relaties en/of plaatjes, die zijn geordend in de vorm van een boomstructuur rond een centraal thema.. Een mindmap wordt gebruikt om creatieve processen te ondersteunen en bij leren en onthouden.Elektronische mindmaps kunnen daarnaast worden gebruikt b ... Mind Mapping - Wat is een Mind map? ... .. Een mindmap wordt gebruikt om creatieve processen te ondersteunen en bij leren en onthouden.Elektronische mindmaps kunnen daarnaast worden gebruikt bij het interactief toegankelijk maken van complexe en multimediale informatie Mindmappen voor kids door Tony Buzan. software door henk gilhuis op 07-01-2012 15:11 Bedankt voor je heldere uitleg! Ik b...

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Buzan
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mindmappen.pdf

OMSCHRIJVING

De mindmap is het meest effectieve denkhulpmiddel van onze tijd. Je kunt de techniek voor elke uitdaging of voor elk doel aanwenden. Het zal je intelligentie, creativiteit, communicatieve vaardigheden, concentratie en geheugen tot grote hoogte brengen.Mindmaps helpen je:- helder, creatief en origineel te denken- problemen op te lossen en met vertrouwen beslissingen te nemen- te plannen, overtuigen en onderhandelen- alles wat je wilt te onthouden- controle over je leven te krijgenOok deze tweede editie staat weer vol tips, illustraties en oefeningen. Met Mindmappen ontdek je de oneindige wereld van jouw hersenen.Tony Buzan, de uitvinder van de mindmap, heeft honderden miljoenen mensen geholpen om hun creativiteit te vergroten, hun geheugenvaardigheden te verbeteren en hun denkprocessen uit te breiden. Hij is in de hele wereld een veelgevraagd spreker. Barry Buzan is hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de London School of Economics. Hij werkte mee aan meer dan twintig boeken,als auteur, co-auteur of redacteur.

Wil je het boek lezen?Mindmappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Buzan. Lezen Mindmappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN