Dicht bij zee - Trilogie - De zondagsjongen - Dante's trompet - De Chinese knoop

Dicht bij zee - Trilogie - De zondagsjongen - Dante's trompet - De Chinese knoop - Cherry Duyns | Tiliboo-afrobeat.com

...bij zee - Trilogie - De zondagsjongen - Dante's trompet - De Chinese knoop (Hardcover) ... Bouquinistes.fr ... . Als zoon van een Duitse moeder en een Nederlandse vader,... In Nederland verschenen stille mannen op straat, die uit de broodtrommel voor hun buik teng teng, zoete pinda's en ander snoepgoed te koop aanboden. In 'De Chinese knoop' vertelt Cherry Duyns de ontroerende geschiedenis tussen een Hollandse familie en de pindaverkoper Lin Ying. De zondagsjongen (Paperback). Duitsland 1944. De jongen wordt geboren in de ruïnest ... bol.com | De Chinese knoop, Cherry Duyns | 9789060056950 ... ... . De zondagsjongen (Paperback). Duitsland 1944. De jongen wordt geboren in de ruïnestad Wuppertal, uit ouders die te midden van lilliputters en zangers... Geschreven bij De Chinese knoop. Mijn eerste gedachte over dit boek was dat het saai is, maar toen ik eenmaal begon te lezen, had ik geen seconde aan gedacht dat het saai is. De...

INFORMATIE

AUTEUR
Cherry Duyns
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dicht bij zee - Trilogie - De zondagsjongen - Dante's trompet - De Chinese knoop.pdf

OMSCHRIJVING

Als zoon van een Duitse moeder en een Nederlandse vader, opgegroeid in Duitsland en Haarlem, staat in Cherry Duyns’ romans het thema ‘buitenstaander in eigen land en stad’ centraal. Nergens bij horen en nergens thuis voelen.In De zondagsjongen vertelt Duyns over de verscheurde jeugd van een jongen die zowel in Duitsland als in Haarlem opgroeit.Dante’s trompet is het verhaal van Victor Klein die, verlaten door zijn vrouw, zijn flat deelt met de papegaai Boeker. Victor ontwaakt uit zijn schemerige bestaan en besluit trompet te leren spelen.In De Chinese knoop vertelt Duyns de ontroerende geschiedenis van een Haarlemse familie en de pindaverkoper Lin Ying.Sinds Duyns schrijft, schrijft hij over melancholie.Over vogels, muziek en over de zee.De drie mooiste boeken van Cherry Duyns in een band verzameld.

Wil je het boek lezen?Dicht bij zee - Trilogie - De zondagsjongen - Dante's trompet - De Chinese knoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cherry Duyns. Lezen Dicht bij zee - Trilogie - De zondagsjongen - Dante's trompet - De Chinese knoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN