Wat weet jij van - Wintersporten

Wat weet jij van - Wintersporten - Barbara C. Bourassa | Tiliboo-afrobeat.com

...et jij van - Wintersporten (Hardcover). Coole vragen voor sportliefhebbers:Wat is een Alley Oop? Waar zou je een `rollend tapijt gebruiken?Wat ... Waarom heb jij je skis/snowboard aan de ... - wintersport.nl ... ... Wintersport Spanje en Andorra 2020 Tapas op de piste! De zuidelijkste wintersportgebieden van Europa: Summerski: Wintersport in de zomer Summerski op de gletsjer - skien en snowboarden in de zomer: Wintersportvakantie reistips Wintersport tips en verhalen van medereizigers: Wintersport kwis: ijskoude ski vragen Wat weet jij van wintersport? Het wintersport seizoen is weer aangebroken. Wij skiën met zijn allen wat af, want elk jaar gaan er wel een paar miljoen Nederlanders de bergen af. De meest populaire wintersporten zij ... Wat weet jij van de nieuwe lockdownregels? Doe de test ... . Wij skiën met zijn allen wat af, want elk jaar gaan er wel een paar miljoen Nederlanders de bergen af. De meest populaire wintersporten zijn skiën en snowboarden. Families en vrienden vertrekken massaal naar wintersportgebieden om te kunnen genieten van de sport. Wat we...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara C. Bourassa
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wat weet jij van - Wintersporten.pdf

OMSCHRIJVING

Coole vragen voor sportliefhebbers:Wat is een Alley Oop? Waar zou je een `rollend tapijt gebruiken?Wat doet een Zamboni?Pak je spullen en stort in je in 32 bladzijden spannende wintersporten, waaronder sneeuwscooteren, schansspringen, ijshockey en kunstschaatsen. Met cijfers en feiten, beroemde topsporters, wereldrecords, technieken en trucs, uitrusting en materiaal, veiligheidstips en actiefotos met dit boek presteer je extreem in je sport!

Wil je het boek lezen?Wat weet jij van - Wintersporten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara C. Bourassa. Lezen Wat weet jij van - Wintersporten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN