Vol van de Geest

Vol van de Geest - Peter Halldorf | Tiliboo-afrobeat.com

... de Geest is een inspirerend geloofsopbouwend boek over de persoon en het werk van de Heilige Geest ... Vol van de Geest, Peter Halldorf | Boek royaljongbloed.com ... . Het biedt op een toegankelijke manier veel kennis en inzicht. Ook als je vertrouwd bent met wat de Bijbel ons leert over Gods Geest, valt er in dit boek veel te ontdekken. Als we vol willen zijn van de Geest, zullen we Hem in elk facet van ons leven toelaten: in de bibliotheek van onze gedachten, in de eetkamer van onze begeerten de zitkamer van onze relaties, de werkkamer van onze maatschappelijke betrekkingen, in de kelder van onze emoties, die we afgesloten houden voor anderen, omdat we ons schamen als anderen de inhoud ervan zouden zien. Verhaal Jos Douma tijdens het Symposium over 'Vol van de Geest, woensdag 25 april 2018, Houten (1 ... vol van de Geest - Vidimus Stellam ... . Verhaal Jos Douma tijdens het Symposium over 'Vol van de Geest, woensdag 25 april 2018, Houten (1) Een prachtig boek. Beste mensen, wat een prachtig boek over de heilige Geest hebben we als Nederlandse christenen nu in handen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Halldorf
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Vol van de Geest.pdf

OMSCHRIJVING

Inspirerend boek over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Het boek geeft op een toegankelijke manier veel kennis en inzicht. Halldorf vindt de juiste balans tussen zijn grote liefde voor het Woord en zijn kennis van de kerkgeschiedenis, van waaruit hij stilstaat bij de christelijke tradities die zich in de loop der tijd hebben gevormd. Uitgegeven in samenwerking met uitgeverij Carmelitana, België.De Zweedse geestelijke en auteur Peter Halldorf is derde generatie 'pinkstervriend', zoals dit in het Zweeds wordt aangeduid. Zijn invloed strekt zich uit naar de volle breedte van de kerk. Halldorf wordt zeer gewaardeerd binnen zijn eigen taalgebied.

Wil je het boek lezen?Vol van de Geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Halldorf. Lezen Vol van de Geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN