De Wet Van De Jungle

De Wet Van De Jungle - Wilbur Smith | Tiliboo-afrobeat.com

...en bij De Wet Van De Jungle. Dit was mijn eerste boek van Wilbur Smith, maar deze schrijven heeft mij weten te binden en heb meer boeken van hem bestelt ... De wet van de JUNGLE | De Morgen ... . De wet van de Jungle boek begint moeizaam, maar al snel is het onmogelijk om het boek weg te leggen. En dit is de wet van de jungle als de hemel zo oud en zo rijk, en de wolf die ze volgt blijft in leven, en de wolf die ze schendt wordt een lijk. Als een plant die zich slingert rond de bomen, is er altijd de wet om ons heen. Want de macht van de wolf is de horde en de horde is sterk door de wolf. led're dag van je neus tot je staarttip, Het ontslaat Israël evenmin van de ... De wet van de jungle | 06 | Defensiekrant ... . Want de macht van de wolf is de horde en de horde is sterk door de wolf. led're dag van je neus tot je staarttip, Het ontslaat Israël evenmin van de verantwoordelijkheden als bezettende macht. Het grijpt eerder terug naar de "wet van de jungle" die in onze hedendaagse wereld uitgebannen zou moete...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilbur Smith
DIMENSIE
8,7 MB
BESTANDSNAAM
De Wet Van De Jungle.pdf

OMSCHRIJVING

WILBUR SMITHDE WET VAN DE JUNGLEDe wet van de jungle speelt ten tijde van de Eerste Wereldoorlog en voert van Frankrijk naar het onherbergzame Zuid-west-Afrika.De charmante Centaine de Thiry en kapitein Michael Courtney beleven een stormachtige romance, die op wrede wijze wordt be digd tijdens de slag bij de Somme. Radeloos reist Centaine met haar ongeboren kind naar Zuid-Afrika, het land van Michaels dromen. Maar het schip waarmee ze reist wordt getorpedeerd en ze wordt meer dood dan levend aangetroffen door twee bosjesmannen die haar verzorgen en vertrouwd maken met de wetten van de jungle.Wanneer haar zoon Shasa Courtney is geboren, besluit ze elders een nieuw leven te beginnen. Maar dan kruist Lothar de la Rey, avonturier-ivoorjager, haar pad. Hun kortstondige relatie blijft niet zonder gevolgen - met een onom- keerbare uitwerking op de volgende generaties Courtney en De la Rey.

Wil je het boek lezen?De Wet Van De Jungle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilbur Smith. Lezen De Wet Van De Jungle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN