Breda in de jaren zeventig

Breda in de jaren zeventig - J. van Gurp | Tiliboo-afrobeat.com

...n de jaren zeventig (Hardcover). Johan van Gurp (1948) is als fotojournalist sinds 1970 werkzaam voor BN/De Stem ... Breda in de jaren zeventig, J. van Gurp - Hardback ... ... . Ruim 60.000 van zijn foto's... Johan van Gurp was van 1970 tot 2007 als fotojournalist werkzaam voor de Stem. De drie boeken over Breda met publicaties van zijn werk, uitgegeven door De Geus, beslaan de periode van 1970 tot 2000. Het fotoboek "Breda in de jaren zeventig" is gebonden in hardcover toont een reeks van verdwenen straatbeelden en stadsgezichten, nostalgische beelden van evenementen en herkenbare situaties. Vanaf het begin van de jaren zeventig zwierf Johan van Gurp door Breda en omstreken om gebeurtenissen en mense ... Ken jij ze allemaal? 7 x deze bekende ... - indebuurt Breda ... . Vanaf het begin van de jaren zeventig zwierf Johan van Gurp door Breda en omstreken om gebeurtenissen en mensen te fotograferen. Zijn foto's waren, tot aan zijn afscheid als vaste fotograa...

INFORMATIE

AUTEUR
J. van Gurp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Breda in de jaren zeventig.pdf

OMSCHRIJVING

Johan van Gurp (1948) is als fotojournalist sinds 1970 werkzaam voor BN/De Stem. Ruim 60.000 van zijn foto’s werden in de loop der jaren gepubliceerd en tijdens diverse exposities tentoongesteld. In 1972 werd een foto van Van Gurp van een valpartij van Tour de Francewinnaar Jan Janssen tijdens de wielerronde van Made bekroond als beste Nederlandse inzending op World Press Photo. Tussen 1987 en 1990 viel hij vijf keer in de prijzen tijdens de jaarlijkse wedstrijd om de Zilveren Camera. Eerder publiceerde De Geus een fotoboek van Johan van Gurp, Breda, de parel van het zuiden (1990).

Wil je het boek lezen?Breda in de jaren zeventig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. van Gurp. Lezen Breda in de jaren zeventig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN