Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde

Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde - Willem van Boom | Tiliboo-afrobeat.com

...uridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde (Paperback) ... Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en ... ... . Dit studieboek behandelt de leerstukken van verhaal, uitwinning en rangorde.... Dit studieboek behandelt de leerstukken van verhaal, uitwinning en rangorde. De nadruk ligt op de hoofdlijnen van verhaalsbeslag en het algemeen faillissementsbeslag. Inzicht in die gebieden is van belang als men het vermogensrecht goed wil begrijpen. Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde wor ... Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en ... ... . Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde wordt 12 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem van Boom
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde.pdf

OMSCHRIJVING

Dit studieboek behandelt de leerstukken van verhaal, uitwinning en rangorde. De nadruk ligt op de hoofdlijnen van verhaalsbeslag en het algemeen faillissementsbeslag.Dit studieboek behandelt de leerstukken van verhaal, uitwinning en rangorde. De nadruk ligt op de hoofdlijnen van verhaalsbeslag en het algemeen faillissementsbeslag. Inzicht in die gebieden is van belang als men het vermogensrecht goed wil begrijpen. Ook wordt dieper ingegaan op een aantal bijzondere aspecten, zoals de positie van de fiscus en de remedies tegen benadeling van crediteuren.

Wil je het boek lezen?Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem van Boom. Lezen Boom Juridische studieboeken - Verhaal, uitwinning en rangorde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN