ANWB wereldreisgids - Turkije

ANWB wereldreisgids - Turkije - Hans E. Latzke | Tiliboo-afrobeat.com

...ereldreisgidsen zijn praktische reisgidsen voor reizigers die buiten de gebaande paden willen treden ... ANWB Wereldreisgids Verenigde Staten Oost | ANWB ... . Reisinformatie over bus- en treinverbindingen, adressen en prijzen van hotels en restaurants en openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden. ANWB Wereld Reisgids Turkije De ANWB Wereldreisgids Turkije is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Turkije. Het land van uitgestrekte stranden en idyllische havenplaatsjes zoals Foça. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee en Hagia Sophia in Istanb ... ANWB Wereldreisgids Turkije | 2011 | 9789018031657 ... ... . Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee en Hagia Sophia in Istanbul en de Opera van Ankara. De ANWB Reiswijzer Europa, inclusief Turkije en Marokko, komt tot stand in samenwerking met de zusterclubs in Europa, ANWB Alarm...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans E. Latzke
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
ANWB wereldreisgids - Turkije.pdf

OMSCHRIJVING

ANWB Wereld Reisgids Turkije De ANWB Wereldreisgids Turkije is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Turkije. Het land van uitgestrekte stranden en idyllische havenplaatsjes zoals Foça. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee en Hagia Sophia in Istanbul en de Opera van Ankara.De uitgebreide Turkije reisgids telt meer dan 500 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Turkije.

Wil je het boek lezen?ANWB wereldreisgids - Turkije in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans E. Latzke. Lezen ANWB wereldreisgids - Turkije Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN