Geschiedenis van de seksualiteit

Geschiedenis van de seksualiteit - Michel Foucault | Tiliboo-afrobeat.com

...jn Geschiedenis van de seksualiteit, bestaande uit vier delen, zet hij het denken over seks op zijn kop ... Geschiedenis van de seksualiteit door Michel Foucault ... ... . Vorig jaar verschenen de eerste drie delen in een nieuwe vertaling. Ze zijn terecht opnieuw vertaald, omdat de cultuur die Foucault beschrijft niet veroudert, maar simpelweg voortgaat. Geschiedenis van de seksualiteit van Michel Foucault, 9789089532831 voor € 39,90 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Seksualiteit was in de Griekse oudheid niet gebonden aan algemene normen maar gestoeld op de erkennin ... Sociale geschiedenis van de late oudheid/Seksualiteit ... ... . Seksualiteit was in de Griekse oudheid niet gebonden aan algemene normen maar gestoeld op de erkenning van de seksuele behoeften van de man. Naast strenge zedigheid (vooral een eis voor vrouwen) was er sprake van de grofste uitspattingen. Geschiedenis van de seksualiteit vormt het fascinerende testament van Michel Foucault. In dit onvoltooide laatste werk zijn we getuige van een omwenteling in zijn denken, waarbij een analyse van machtsstructuren gaandeweg wordt aangevuld met bestaansesthetica. Een geschie...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Foucault
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Geschiedenis van de seksualiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Dé klassieker van Foucault na jaren weer beschikbaar in een moderne, frisse vertaling van gelauwerd vertaler Jeanne Holierhoek. Deze zal een heel nieuwe generatie lezers aanspreken. Voor het eerst in één band. Geschiedenis van de seksualiteit vormt het fascinerende testament van Michel Foucault. In dit onvoltooide laatste werk van zijn hand zijn we getuige van een omwenteling in zijn denken, waarbij een analyse van machtsstructuren gaandeweg wordt aangevuld met bestaansesthetica. De nu voor het eerst in één band uitgegeven drie delen vormen samen een uiterst relevante verkenning van de complexe relatie tussen seksualiteit, macht en subjectiviteit.In november verschijnt een geheel nieuwe vertaling van Foucaults Geschiedenis van de seksualiteit. Naast het boek krijgt de lezer toegang tot een platform waar een uitgebreide leeswijzer te raadplegen is, die helpt om Geschiedenis van de seksualiteit beter te begrijpen en in context te plaatsen. De leeswijzer biedt een uitgebreide begrippenlijst, (historische) context, Foucaults werk in relatie tot de filosofische canon en traditie, en prikkelende artikelen en video's van vooraanstaande Nederlandse filosofen. Onlangs verscheen in Frankrijk het vierde deel, dat in 2019 in vertaling zal verschijnen.

Wil je het boek lezen?Geschiedenis van de seksualiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Foucault. Lezen Geschiedenis van de seksualiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN