Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden

Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden - G.P. Hoefnagels | Tiliboo-afrobeat.com

...ter Hoefnagels liet in de succesvolle eerste uitgave van Gelukkig getrouwd, Gelukkig gescheiden zien dat het heel goed mogelijk is om - als een scheiding onvermijdelijk is - de echtgenoten en hun kinderen zo te begeleiden dat het verdriet, de pijn en de schade zo veel mogelijk worden beperkt ... Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden. Per Boek Wijzer ... . Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden (Paperback). De geactualiseerde editie van het onmisbare boek voor wie zijn echtscheiding niet tot een gevecht... Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden (Paperback). Gelukkig Getrouwd, Gelukkig Gescheiden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend ... bol.com | Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden, P ... ... ... Gelukkig Getrouwd Gelukkig Gescheiden (Paperback). Gelukkig Getrouwd, Gelukkig Gescheiden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend...

INFORMATIE

AUTEUR
G.P. Hoefnagels
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden.pdf

OMSCHRIJVING

Scheidingen gaan vaak gepaard met hoogoplopende emoties en slepende juridische procedures. De succesvolle eerste editie van deze uitgave liet zien dat het heel goed mogelijk is om dit met mediation te beperken. Deze nieuwste druk bouwt voort op de fundamenten van prof. Hoefnagels en is volledig geactualiseerd naar de huidige inzichten, wetgeving en jurisprudentie. Voor veruit de meeste echtgenoten geldt dat zij lange tijd gelukkig getrouwd zijn geweest. Vaak monden echtscheidingen echter uit in pijnlijke conflicten, die enkel nog via juridische wegen kunnen worden uitgevochten. Prof. Peter Hoefnagels liet in de succesvolle eerste uitgave van Gelukkig getrouwd, Gelukkig gescheiden zien dat het heel goed mogelijk is om # als een scheiding onvermijdelijk is # de echtgenoten en hun kinderen zo te begeleiden dat het verdriet, de pijn en de schade zo veel mogelijk worden beperkt. Mediation is daarvoor de adequate formule. Hoewel prof. Hoefnagels in 2011 is overleden, staat zijn verfrissende blik op het begeleiden van (echt)scheidingen in deze nieuwste editie nog stevig overeind. De centrale rol van mediation in de uitgave is uitgebreid met een praktijkdeel scheiden, aansluitend op de teksten van Hoefnagels. Een goed huwelijk begint met mediation! Nieuw in deze druk is een hoofdstuk waarin de vraag centraal staat hoe je ervoor kunt zorgen dat je gelukkig getrouwd raakt. Daarmee wordt een tweede dimensie gegeven aan het eerste deel van de titel van het boek. Geen andere uitgave is in staat het zeer ingewikkelde proces van scheiding heel inzichtelijk en eenvoudig te beschrijven. Het levert hiermee een substantiële bijdrage aan een vernieuwde echtscheidingskunde. De titel beschrijft zowel de menselijke, inhoudelijke als procedurele aspecten die zich voordoen in een scheidingsprocedure. Primair gaat het om de confrontatie van de echtgenoten met zichzelf en de ander. Dit maakt wegen vrij om regelingen te kunnen treffen. De inhoud biedt aan de ene kant houvast aan iedereen die verstrikt raakt in een scheidingscrisis, en aan de andere kant een methode voor professionals die worden ingeschakeld om deze crises te beteugelen. De rol van de verschillende professionals in het scheidingsproces komt daarom uitgebreid aan bod. Scheiden is niet alleen een emotionele en juridische zaak, maar ook financiële kwesties komen om de hoek kijken, waaronder de verdeling van het vermogen, de alimentatie en het pensioen. Kortom: #Gelukkig getrouwd, Gelukkig gescheiden# tilt het baanbrekende werk van prof. Hoefnagels naar de wereld anno 2018.

Wil je het boek lezen?Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.P. Hoefnagels. Lezen Gelukkig getrouwd, gelukkig gescheiden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN