Speelwijzetraining Opbouwen

Speelwijzetraining Opbouwen - Henk Mariman | Tiliboo-afrobeat.com

...jzetraining Opbouwen (Paperback). Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax ... Psychologie algemeen - Studie Bijdehand ... . Beïnvloed... 'Speelwijzetraining Opbouwen' door Henk Mariman, Paul Geerars - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Deel 1: opbouwen Dit deel (296 pagina's) van de nieuwe voetbalmethode stelt de coach in staat om zijn eigen verhaal te ontwerpen én af te stemmen op het team en het individu. In het eerste praktijkboek speelwijzetraining staat de teamfunctie OPBOUWEN centraal en wordt tot in detail uitgewerkt. De methode g ... Voorbeelden tactische training - voetbaloefenstof.com ... . In het eerste praktijkboek speelwijzetraining staat de teamfunctie OPBOUWEN centraal en wordt tot in detail uitgewerkt. De methode geeft de coach de structuur én voldoende bewegingsruimte en voorziet hem tools om de ... Speelwi...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Mariman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Speelwijzetraining Opbouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax. Beïnvloed door de Nederlandse voetbalcultuur ontwikkelde hij een visie op het opleiden van jeugdvoetballers. In 2005 verscheen van zijn hand 'De Voetbalmethode'. Hij werd Hoofd Opleiding en later Sportmanager bij Club Brugge waar hij verder de gelegenheid kreeg om zijn visie in de praktijk om te zetten. Henk Mariman is momenteel (2014) Head of Football Development bij Double PASS Consulting, waardoor hij zijn visie verder in Europese clubs, aangepast aan hun voetbalcultuur, zal kunnen implementeren.Dit boek is een onderdeel uit De Voetbalmethode. De boekenreeks biedt een structuur aan die de opleiding en de coach in staat stellen om hun eigen verhaal te ontwerpen. De methode start vanuit de cultuur en beschrijft de speelstijl, de principes en de voetbalinhoud.De methode is tot stand gekomen na grondige research in de beste jeugdopleidingen in Europa en na uitwisselingen met experts binnen voetbal én andere sporten. Ze is getoetst aan de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en bevat de nieuwste ontwikkelingen rond het coachen van de coach, het team en het individu.In het boek zijn specifieke wedstrijdsituaties beschreven en gedetailleerde trainingen uitgewerkt.De voetbalmethode is een serie van 4 boeken.

Wil je het boek lezen?Speelwijzetraining Opbouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Mariman. Lezen Speelwijzetraining Opbouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN