Slagveld van gebroken harten

Slagveld van gebroken harten - Ed Franck | Tiliboo-afrobeat.com

...gveld van gebroken harten gaat hij aan de slag met een van de grootsten uit de Engelse taal ... Slagveld van gebroken harten - Ed Franck | 9789063066390 ... ... . Chaucers The Canterbury Tales blijft actueel door de gevatte zedenschetsen, universele liefdesverhalen en hilarische beschrijvingen. Topillustrator Carll Cneut (Gent) zorgt opnieuw voor de bijbehorende 'Slagveld van gebroken harten, verhalen uit Chaucers the Canterbury tales' door Ed Franck - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Slagveld van gebroken harten - Ed Franck met prenten van Carll Cneut De Belgische schrijv ... Slagveld van gebroken harten - Ed Franck - - Literatuur ... ... . Slagveld van gebroken harten - Ed Franck met prenten van Carll Cneut De Belgische schrijver Eddy Vrancken, of beter gekend als Ed Franck, kende zijn debuut in 1985 met zijn kinderboek Spetters op de kermis. Hij richt zich niet enkel op jonge kinderen maar ook ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ed Franck
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Slagveld van gebroken harten.pdf

OMSCHRIJVING

Een bont gezelschap verzamelt zich in herberg De Tabbert voor een pelgrimstocht naar Canterburry. Aan het begin van hun reis daagt de waard hen uit elk vier verhalen te vertellen. De winnaar wordt rijkelijk beloond. Deze uitdaging vormt de achtergrond van Chaucers befaamde 'Canterbury Tales', waar de middeleeuwsesamenleving kritisch onder de loep wordt genomen. De levendige interactie tussen de dertig reizigers, van student tot koopman, knecht tot geestelijke, geeft een unieke en intrigerende kijk op de mens. Zij vertellen over verdriet, dood, liefde en geluk en schetsen op die manier een prachtig alomvattend beeld van het leven.Auteur Ed Franck (Zellik) bewerkte, steeds met eerbied voor het origineel, al verscheidene titels uit de literatuurgeschiedenis. In Slagveld van gebroken harten gaat hij aan de slag met een van de grootsten uit de Engelse taal. Chaucers The Canterbury Tales blijft actueel door de gevatte zedenschetsen, universele liefdesverhalen en hilarische beschrijvingen. Topillustrator CarllCneut (Gent) zorgt opnieuw voor de bijbehorendeexpressieve illustraties.

Wil je het boek lezen?Slagveld van gebroken harten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ed Franck. Lezen Slagveld van gebroken harten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN